Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 30.4.

helsinki

SunJazz: Markus Niittynen Trio,Tenho Restobar, helsinki30.4. Klo 19:00

Markus Niittynen Trio

Vapaa pääsy

Maamme jazzpianon kärkinimiin kuuluva Markus Niittynen kohtaa nuoren polven komppiparin Tuomas Talvi (basso) ja Arttu Huopainen (rummut) triossa, joka syntyi vuonna 2022 muutamien erittäin onnistuneiden yhdessä soitettujen keikkojen seurauksena. Trio on käynyt viime syksystä lähtien soittamassa viikottain silkasta tekemisen ilosta ja ohjelmistoksi on muodostunut yhdessä sovitettu valikoima jazzmusiikin klassikoita. Nyt yhtye tuo yhteissoittonsa riemun ja nautinnon yleisön eteen!

salo

Musine 1v. ja Vappu,Ravintola Musine, salo30.4. Klo 18:00

Johanna Rauma & SaloJazz House Band

keikka
Vapaa pääsy
 
Musine täyttää 1v. ja talo on täynnä synttäri- ja vappuhulinaa koko illan! Luvassa hyvää ruokaa, keväisiä juomia, live musiikkia ja hyvää seuraa! 30.4. on lisäksi UNESCOn Kansainvälinen Jazzpäivä.
 
Lavalla: Johanna Rauma & SaloJazz House Band

Johanna Rauma & SaloJazz House Band johdattelee juhlakansan vappuaaton biletunnelmiin Musinen 1-vuotissynttäreillä. Johanna tunnetaan Punomo-soulbändin energisenä keulakuvana sekä Joana & Bossakopla -kokoonpanosta. Johanna ja House Band viihdyttävät illan aikana usean setin verran.
 
SaloJazz House Bandin riveissä bileiden sykettä nostavat salolaisen musiikkielämän earth, wind and fire eli kitaristi Konsta Mäenpää, basisti Esa Mäkynen ja rumpali Riku Koski.
 
Johanna Rauma, laulu, kosketinsoittimet
Konsta Mäenpää, kitara
Esa Mäkynen, basso
Riku Koski, rummut
 
Tule viettämään vappua kanssamme!
Yhteistyössä SaloJazz ry.