Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keikat kaupungista tornio

Keskiviikko 27.11.

tornio

Ernest Lawson Show – Grande Finale with UMO Helsinki Jazz Orchestra,Lappia Musiikkitalo, tornio27.11. Klo 19:00

GRANDE FINALE! Koomikko, juontaja ja koko kansan unelmavävy Ernest Lawson sekä yhden miehen orkesteri Sam Weckman ovat hurmanneet musiikkipitoisella Hymypoika-komediashowllaan yleisöt ympäri Suomen. Nyt kiertue saa spektaakkelimaisen huipennuksen, kun musiikki viedään uusiin ulottuvuuksiin ja laajuuksiin 17-henkisen UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa. 

 

Tule todistamaan, mitä syntyy, kun yhdistetään stand up, musiikki ja todella grande jazzorkesteri! Lupaamme että naurulle ei tule loppua.

 

Ernest Lawsonin sanoittaman ja Sam Weckmanin säveltämän musiikin UMOlle sovittaa elokuvasäveltäjänä tunnettu Pessi Levanto. Ainutlaatuisen ja unohtumattoman koko illan shown kapellimestarina toimii Ed Partyka

 

Kiertue vie seuraaville paikkakunnille:

Pe 13.9. klo 19 Savoy-teatteri, Helsinki

Ke 27.11. klo 19 Lappia Musiikkitalo, Tornio

To 28.11. klo 19 Pohjankartanon sali, Oulu   

La 30.11. klo 19 Kaukametsä, Kajaani

 

Lippu.fi

Peruslippu 43 €

Eläkeläinen 35 €

Opiskelija, varushenkilö, työtön, lapsi 15-18 v. 20 €

Ryhmälippu, väh. 10 hlö, 35 € / hlö 

Lipun hintaan lisätään tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

https://www.lippu.fi/artist/umo-helsinki-jazz-orchestra/ernest-lawson-show-grande-finale-3649563/

 

Kesto n. 2,5 h, sis. väliajan.

Suositusikäraja K-15.

 

Ernest Lawson on naurattanut ja viihdyttänyt suomalaisia jo vuosien ajan maan suosituimmissa TV-ohjelmissa kuten Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa. Televisiotöiden ohella tämä monitaituri on kiertänyt komedialavoja ~tuhannen keikan verran. Ernestin itseironinen ja aina ajankohtainen huumori ammentaa mm. keski-ikäisyydestä, vanhemmuudesta ja 2020-luvun isoimmista ilmiöstä.

 

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut yli 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. www.umohelsinki.fi