Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 12.4.

turku

Vapaat äänet: Papanosh "A Very Big Lunch",Mestarinkadun sali, turku12.4. Klo 20:00

Papanosh (www)

keikka

Ranskan Normandiasta kotoisin oleva Papanosh tuo räiskyvän ja perinnetietoisen hard-bopinsa Suomeen huhtikuussa! Ylistetty kvintetti saapuu Turkuun keskiviikkona 12.4. Mestarinkadun Konserttisalissa yhtye esittää tuoreen projektinsa “A Very Big Lunch”, joka on kunnianosoitus amerikkalaiselle kirjailija Jim Harrisonille.

Harrisonin elokuvalliset tarinat ovat inspiroineet pianisti Sébastien Palisia säveltämään yhtyeelle uuden ohjelman, jonka Papanosh on ottanut vastaan hyvällä ruokahalulla, inspiraation lähde Harrisonin tyyliin. Yhtyeen runsas noutopöytä on lastattu täyteen visuaalisista ja tarinallisista raaka-aineista jalostettuja herkkuja. Mukana on flirttiä maailmanmusiikin, freen, jazzin ja improvisoidun musiikin kanssa. On hersyvää tarinointia ja erilaisten henkilöhahmojen tarkkaa kuvailua musiikin keinoin. Näistä rikkaista aineksista syntyy oivat syömingit, varsinaiset korvien pidot!

Papanosh on Normandien Rouenista kotoisin kollektiivinen yhtye, joka on perustettu v. 2007 ja kuuluu Les Vibrants Défricheurs* ryhmään. Yhtyeen nykyset viisi soittajaa olleet mukana alusta lähtien: trumpetisti Quentin Ghomari, saksofonisti Raphaël Quenehen, painisti-uhkuri Sébastien Palis, basisti Thibault Cellier ja rumpali Jérémie Piazza. Ansioitunut yhtye on kiertänyt Euroopassa ja USA:ssa, Suomessa se on ilahduttanut Tampere Jazz Happeningin ja Raahen Rantajatsien kuulijoita.
* suomeksi: eloisat raivaajat

Liput 20 € | ovelta klo 19:30 alkaen
Paikkavaraukset 12.4. klo 16 asti: charlesgil22@gmail.com
Mestarinkatu 2, Turku
Konsertin kesto: noin 75 min
Järjestäjä: Vapaat äänet / yhteistyössä: Turun konservatorio

Kiertueen tuotanto: Les Vibrants Défricheurs & Vapaat äänet
Kiertuetta tukevat: Ranskan Instituutti Suomessa, ADAMI, AJC, Centre National de la Musique, ODIA Normandie, Spedidam