Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 18.4.

Äänekoski - suolahti

Vapaat äänet: Papanosh "A Very Big Lunch",Suolahtisali, Äänekoski - suolahti18.4. Klo 19:00

Papanosh (www)

keikka

Ranskan Normandiasta kotoisin oleva Papanosh tuo räiskyvän ja perinnetietoisen hard-bopinsa Suomeen huhtikuussa! Ylistetty kvintetti saapuu Suolahtisaliin tiistaina 18.4. Yhtye esittää tuoreen projektinsa “A Very Big Lunch”, joka on kunnianosoitus amerikkalaiselle kirjailija Jim Harrisonille.

Harrisonin elokuvalliset tarinat ovat inspiroineet pianisti Sébastien Palisia säveltämään yhtyeelle uuden ohjelman, jonka Papanosh on ottanut vastaan hyvällä ruokahalulla, inspiraation lähde Harrisonin tyyliin. Yhtyeen runsas noutopöytä on lastattu täyteen visuaalisista ja tarinallisista raaka-aineista jalostettuja herkkuja. Mukana on flirttiä maailmanmusiikin, freen, jazzin ja improvisoidun musiikin kanssa. On hersyvää tarinointia ja erilaisten henkilöhahmojen tarkkaa kuvailua musiikin keinoin. Näistä rikkaista aineksista syntyy oivat syömingit, varsinaiset korvien pidot!

Papanosh on Normandien Rouenista kotoisin kollektiivinen yhtye, joka on perustettu v. 2007 ja kuuluu Les Vibrants Défricheurs* ryhmään. Yhtyeen nykyset viisi soittajaa olleet mukana alusta lähtien: trumpetisti Quentin Ghomari, saksofonisti Raphaël Quenehen, painisti-uhkuri Sébastien Palis, basisti Thibault Cellier ja rumpali Jérémie Piazza. Ansioitunut yhtye on kiertänyt Euroopassa ja USA:ssa, Suomessa se on ilahduttanut Tampere Jazz Happeningin ja Raahen Rantajatsien kuulijoita.
* suomeksi: eloisat raivaajat

Liput ennakkoon alk. 22 € tiketti.fi
ja tuntia ennen ovelta 25 €, jos lippuja jäljellä.
Konsertin kesto: noin 75 min

Suolahtisali
Sirkanpolku 3, 44200 Suolahti
Järjestäjät: Äänekosken kulttuuritoimi ja Vapaat Äänet