Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keikat kaupungista espoo

Tiistai 13.12.

espoo

Happy Holidays! Candlelight Classic Jazz,Albergan Kartano, espoo13.12. Klo 19:00

Shirley Sparks

Zhenia Gimer

Liput 25 € ovelta

Tunnelmallinen Classic Jazz -henkinen kamarikonsertti tulevan juhlakauden iloksi.

Shirley Sparks, laulu
Zhenia Gimer, jazzpiano ja klarinetti

Perjantai 24.3.

espoo

Ina Forsman,Sellosali, espoo24.3. Klo 19:00

Ina Forsman

25/22 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €)
Kesto 1 h 10 min
Lipunmyynti aukeaa 1.8.2022 lippu.fi

Ina Forsman 17.11. keikka siirtyy 24.3.2023 päivälle, marraskuulle ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Vuodesta 2013 lähtien musiikkia julkaissut ja maailmaa kiertänyt, Helsingistä Berliiniin muuttanut soul-artisti Ina Forsman tunnetaan etenkin hänen ilmaisuvoimaisesta ja sielukkaasta äänestään, sekä energisistä ja dynaamisista live-esiintymisistään. Forsmanin kolmas sooloalbumi julkaistaan kesällä 2022.

Ina Forsman vastaa itse kappaleidensa sanoituksesta ja sävellyksestä. Tulevalla levyllä hänen kädenjälkensä ulottuu kuitenkin aikaisempaa enemmän myös tuotantoon aina torvien sovituksesta stemmojen suunnitteluun. Forsmanin lisäksi levyä on ollut tuottamassa mm. Michael Bleu. Eri aikakausien soulista, R&B:stä ja jazzista ammentavaan orgaaniseen musiikkiin liittyvät englanninkieliset lyriikat, jotka kumpuavat suoraan artistin puhtaista emootioista. Ennen kaikkea live-esiintyjäksi itseään kuvaileva artisti tarjoilee livekonserteissaan yllätyksiä ja sielukkaita hetkiä luvassa.

Forsmanin vuoden ensimmäinen sinkkujulkaisu oli cinematic soul -teemalla tuotettu Don't Lose Today. Elokuvallisen retrolla ja ajattomalla kappaleella Forsman pohtii nykyhetken merkitystä.