Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Mikko Gunu Karjalainen,Ravintola Poppari, jyväskylä20.4. Klo 19:00

keikka

Liput 15/10€

Jazz Jkl Collective ja trumpetisti Mikko Gunu Karjalainen esittävät tribuutin trumpetisti Roy Hargrovelle. Luvassa on verevää ja ajattomasti svengaavaa jazzia, kun mm. Turku Jazz Festivalin vuoden taiteilija tulkitsee vain 49-vuotiaana menehtyneen modernin jazzlegendan musiikkia.

Suomen kysytyimpiin trumpetisteihin kuuluva Mikko Gunu Karjalainen on johtanut omia kokoonpanojaan (mm. Mikko Karjalainen Fellowship Quintet ja Gunu's Thang), soittanut jakaen lavan lähes jokaisen kotimaisen jazzmuusikon kanssa ja esiintynyt mm. Kenny Garrettin, John Scofieldin, Jukkis Uotilan, Jeff "Tain" Wattsin, Jerry Bergonzin ja Dave Kikoskin kanssa.

Trumpetisti Roy Hargrove (1969-2018) oli vuosituhannen vaihteen arvostetuimpia jazzmuusikkoja. Sielukas ja monipuolinen trumpetisti menestyi myös toimimalla sujuvasti eri genreissä: jazz, hiphop ja soul elävät sopusoinnussa hänen musiikissaan. Sydänkohtaukseen kuollut Hargrove tuli tunnetuksi yhteistyöstään mm. Erykah Badun, Herbie Hancockin, D'Angelon, Dianne Reevesin ja Joe Hendersonin kanssa.

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.