Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lounaskonsertti: UMO Helsinki Ensemble – Tribuutti John Coltranelle,Savoy-teatteri, helsinki11.4. Klo 12:00

Savoy-teatterin ja UMO Helsinki Jazz Orchestran toivottu lounaskonsertti huhtikuussa!

 

Tässä lounaskonsertissa tehdään kunniaa saksofonistilegenda John Coltranelle poikkeuksellisesti sekstetti-kokoonpanolla, jossa kotimaisen jazzkentän konkarit kohtaavat nuoremman polven valovoimaisia muusikoita. Konsertin ohjelmiston on suunnitellut UMOn tenorisaksofonisti ja mestarillinen Coltrane-tulkitsija Manuel Dunkel.

 

John Coltrane (1926-1967) uudisti jazzmusiikkia merkittävästi saksofonistina ja pienyhtyesäveltäjänä. Yhä uudet sukupolvet tulkitsevat hänen jännittäviä ja ytimekkäitä sävellyksiään, ja monet niistä ovatkin tunnettuja jazzklassikkoja, kuten Naima.

 

Konsertissa kuullaan monipuolisesti Coltranen tuotantoa aina hänen Blue Train -levyltään Crescent-albumiin asti. Mukana on myös vähemmän soitettuja kappaleita kuten Fifth House

 

UMO Helsinki Ensemble:

Tero Saarti, trumpetti

Kasperi Sarikoski, pasuuna

Manuel Dunkel, tenorisaksofoni ja orkesterin johto

Mikael Jakobsson, piano

Nathan Francis, basso

Aleksi Heinola, rummut 

 

UMO Helsinki Ensemble on UMO Helsinki Jazz Orchestran riveistä koottu pienempi kokoonpano, jonka muusikoilla on mittava ura niin UMOn riveissä kuin lukuisissa omissa projekteissaan.

 

Konsertin kesto 1 h.

 

HUOM! Vapaa pääsy, mutta lippu tarvitaan. Hankithan lipun ennakkoon Savoy-teatterin lippuluukulta (0 €) tai Lippu.fi-verkkokaupasta (0 €). Lippu.fi:n myyntipisteissä kulut ovat 3 € / tilaus, R-kioskeilla 3 € / tilaus + 1 € / lippu. Max. 6 lippua / varaus. Isommat ryhmävaraukset suoraan Savoysta. Ennakkolipulla sisään klo 11:50 asti. Tämän jälkeen mahdollisesti tyhjäksi jääneet paikat täytetään liputtomilla asiakkailla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska saliin ei pääse myöhässä.

 

Tuotanto: Savoy-teatteri & UMO Helsinki Jazz Orchestra

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.