Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 30.10.

espoo

April Jazz: Bernhoft, Peela,Café Louhi, espoo30.10. Klo 19:00

Peela

Bernhoft

keikka

Liput alk. 35/29 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) / Lippu.fi
Kesto n. 2h45min, väliaika.

BERNHOFT

Vuoden 2016 April Jazzeilla yleisönsä hurmannut Bernhoft esiintyy jälleen sooloartistina April Jazzeilla. Kriitikoiden ylistämä ja palkittu multi-instrumentalisti on saavuttanut Grammy-ehdokkuuden sekä vetänyt kymmenen vuoden ajan salit täyteen kiertueillaan.

Vastikään julkaistu Dancing On My Knees on Bernhoftin seitsemäs täyspitkä albumi, jota hän kuvailee tähänastisista levyistään henkilökohtaisimmaksi. Kappaleiden teemoissa esiintyvät niin rakkaus ja sydänsurut kuin maailman nykytila. Hänen pojilleen omistettu Call Out Kids on albumin sydän. Laulu on energinen julistus ehdottomasta rakkaudesta, joka saa sinut tanssimaan. Jaloillasi tai polvillasi!

Bernhoft, laulu, kitara, piano (NO)

Peela

Peelan musiikissa vahvat melodiat, mukaansa tempaavat rytmit ja improvisaatio ovat keskeisessä roolissa. Kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin käsialaa olevissa kappaleissa on vaikutteita jazzista, funk-rockista ja neo-soulista ja kosketinsoittaja Maja Mannilan virtuoosimaiset lauluosuudet koristavat muutoin instrumentaalipainotteista musiikkia. Granroth on maininnut musiikillisiksi innoittajikseen jazzkitaristi Pat Methenyn sekä Snarky Puppyn. Aktiivisesti keikkaileva yhtye julkaisi debyyttialbuminsa Layers vuonna 2018 ja EP Stepping Stones ilmestyi viime syksynä.

Maja Mannila, koskettimet, laulu
Johannes Granroth, kitara  
Severi Sorjonen, rummut  
Sami Leponiemi, saksofoni 
Oliver Karttunen, basso  
Mikko Antila, perkussiot 

turku

Flame Jazz 10 years!,Reitti kulkee Turun tuomikorkolta Logomoon, turku30.10. Klo 10:00

keikka

Turun kulttuuripääkaupunkivuonna alkunsa saanut konserttisarja Flame Jazz järjestää ainutlaatuiset 10-vuotisjuhlat! Juhlapäivän aikana jazzia kuullaan aamusta iltaan kymmenessä eri konsertissa Turun keskustan alueella. Päivä alkaa aamukonsertilla Turun tuomiokirkossa Jukka Perkon ja Mikko Perkolan seurassa ja päättyy iltakeikkoihin Logomolla, jossa esiintyy mm. Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet. Juhlahumuun voi osallistua yhden konsertin taktiikalla tai vaikka koko päivän synttäripassilla, joka sisältää musiikkinautintojen lisäksi myös herkullisen jazzbrunssin Aboa Vetus Ars Nova -museon kahvilassa sekä synttäripäivällisen Tiirikkalassa. Menu julkaistaan alkusyksystä Flame Jazzin verkkosivuilla.

Synttärijuhlintaan osallistuu mittava kattaus jazzin huippunimiä, mukana ovat mm. kaikki Flame Jazzin vuoden artisti -titteillä 2015-2019 palkitut muusikot. Ohjelmistossa on erikoisia duo-kokoonpanoja sekä paljon toivottuja artisteja, ja illan kruunaa kansainvälisen Sarah Vaughan -laulukilpailun voittaja vuodelta 2019, loistava newyorkilaislaulaja Samara Joy.

OHJELMA

Turun tuomiokirkko (Tuomiokirkonkatu 1)
klo 10 Jukka Perko & Mikko Perkola

Sibelius-museo (Piispankatu 17)
klo 11 Olli Soikkeli Trio

Aboa Vetus Ars Nova (Itäinen Rantakatu 4–6)
klo 12 Jazzbrunssi 
klo 13 Riitta Paakki Quartet

Brunssin hinta 24,90 € sisältää konsertin, pöytävaraukset vain museon kahvilasta: pegasus@kahvila-otava.fi, puh 044-2390454.

Rettigin vanha tupakkatehdas, Auditorio, 5. krs. (Nunnankatu 4)
klo 14 Verneri Pohjola & Mika Kallio: Animal Image

Pääkirjasto, Tieto-osasto, 2. krs. (Linnankatu 2) Vapaa pääsy
klo 15 Mopo

Tiirikkala (Linnankatu 3)
klo 16 Synttäripäivällinen

Bar Ö (Linnankatu 7)
klo 18 3TM

Jazz Office Turku, Forum Kortteli (Linnankatu 11) / Facebook Live
klo 19 Kari Ikonen & Mikko Innanen

Jazz-toimistolle pääsy vain synttäripassilla! Sisäänkäynti Linnankadun ovesta.

Studioscenen, Åbo Svenska Teater (Eerikinkatu 13)
klo 20 Antti Lötjönen & Ville Herrala

Logomo, Logi-sali (Köydenpunojankatu 14)
klo 21.30 Juhlamalja 
klo 22.00 Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet
klo 23.00 Samara Joy feat. Pasquale Grasso (US) 

LIPUT: Lippu.fi
Synttäripassi 120 € (kaikki konsertit + lounas ja päivällinen) PASSIT LOPPUUNMYYTY!
Yksittäiset konsertit 12–25 € 

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Flame Jazz 10 years -tapahtuma toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa.