Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 2.10.

helsinki

Hietalahti Soi: UMO Helsinki Ensemble feat. Sinne Eeg & Karl Oleandersson,Aleksanterin Teatteri, helsinki2.10. Klo 19:00

keikka

Hietalahti Soi -festivaali tuo pääkonserttinsa Aleksanterin teatteriin, jossa suomijazzin all stars -joukkue UMO Helsinki Ensemble saa vieraakseen kaksi valovoimaista artistia.

Tanskalaislähtöinen Sinne Eeg on valloittanut taiturimaisilla ja omintakeisilla jazz-vokaaleillaan skandinaavisen yleisön lisäksi kuulijat ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. 

Trumpetisti Karl Olandersson on noussut nopeasti yhdeksi Ruotsin suosituimmista jazzmuusikoista. Hän on monipuolinen trumpetisti, jonka esikuvia ovat niin Louis Armstrong kuin Wynton Marsalis.

Konsertin kapellimestari ja sovittaja sekä Hietalahti Soi -festivaalin taiteellinen johtaja Tero Saarti johdattaa kuulijat kantakaupungin sykkeeseen.

Liput 32 € / 35 € Lippu.fi

Hietalahti Soi on yhden päivän musiikkifestivaali 2.10.2021. Festivaali haluaa kunnioittaa alueen historiaa ja nostaa esiin sen nykyisiä, luovia yrittäjiä. Vahvat elämykset, valovoimaiset taitelijat, upeat konserttimiljööt ja ajankohtainen, jatkuvasti uusiutuva näkökulma musiikin monipuoliseen maailmaan. Tule rakentamaan soivaa Hietalahtea! www.hietalahtisoi.fi

 

Sinne Eegin kuva: Stephen Freiheit

turku

Turun Kirjamessut: Signe,Turun messukeskus, turku2.10. Klo 17:00

keikka

Josefiina Vannesluoma – laulu
Riikka Keränen – laulu
Fanni Lehto – laulu
Kaisa Mäensivu – kontrabasso, laulu

Turun Kirjamessujen pääteemana on tänä vuonna musiikki. Lauantain messupäivänä Turun Messukeskuksen auditoriossa järjestetään Runoutta ja jazzia -teemakonsertti, jossa esiintyy maaginen menestysyhtye Signe.

Signen omintakeinen musiikki on puskenut niin jazzin, kansanmusiikin kuin nykymusiikin rajoja vuodesta 2015. Signe vakuuttaa läsnäolollaan, omaperäisillä sävellyksillään ja vahvoilla solistitulkinnoillaan. Yhtyeen ensimmäinen kokopitkä julkaisu To Sappho (Eclipse Music, 2019) rakentuu antiikin runoilija Sapfon fragmenttien ympärille, jotka kertovat suomen ja englannin kielillä ajattomia kuvauksia intohimoisesta rakkaudesta, kaipauksesta ja yhdenvertaisuudesta tunteiden tasolla. Albumi sai erityismaininnan Teosto -palkintoehdokkaana sekä Emma-ehdokkuuden vuoden 2019 parhaana jazzalbumina.

”Yhtye nostaa lauletun jazzin uudelle tasolle.” – Katri Kallionpää, HS

LIPUT liput.messukeskus.fi
Peruslippu 17 €
Eläkeläiset 14 €
Opiskelijat ja lapset (7-15 v.) 5 €