Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 23.10.

helsinki

JARI PERKIÖMÄKI 60TH BIRTHDAY JAM,Koko Jazz Club, helsinki23.10. Klo 19:00

Saksofonisti Jari Perkiömäki juhlistaa 23.10. Koko Jazz Clubilla 60-vuotissyntymäpäiviään house-bändin kanssa. Mukaan on kutsuttu laajasti jazzmuusikoita ja odotettavissa on monipuolista jazzikasta iloittelua. Näitä bileitä ei kannata jättää välistä!

House-bändissä ovat mukana rummuissa suomalaisen jazzin grand old man Reiska Laine, pianossa svengivelho Mikael Jakobsson, bassossa jo uraa New Yorkissa ennen pandemiaa luonut komeetta Kaisa Mäensivu ja kitarassa nuori taituri Johannes Granroth.

”Täyttäessäni keväällä 60 vuotta pandemiatilanne esti kaikenlaisen juhlimisen. Nyt kun pääkaupunkiseudun kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet ja alamme olla kahdesti rokotettuja on aika järjestää jo aiemmin suunnittelemani SYNTTÄRIJAMIT!

Ovet klo 18:00.
Showtime klo 19:00.

Vapaa pääsy!

online

SM4 with David Lyttle (IRL) & Siim Aimla (EST),ELive Stream, online23.10. Klo 20:00

SM4 with David Lyttle (IRL) & Siim Aimla (EST)

keikka

Liput 7-20€

SM4, toisin sanoen, Söderbacka-Matikainen Quartet on yhtye joka tuo raikasta tuulahdusta kuuntelijoilleen!

SM4 with David Lyttle & Siim Aimla -kvartetin ohjelmisto koostuu pääosin kitaristi Martin Söderbackan ja basisti Eevalotta Matikaisen omista sävellyksistä, jotka avaavat aisteja monenlaisille elämyksille eurooppalaiseen jazziin tukeutuen. Kokoonpanoa täydentää Pohjois-Irlannilta saapuva rumputaiteilija David Lyttle, sekä saksofonisti Siim Aimla, joka on Viron arvostetuimpia jazzmuusikoita ja musiikin moniosaaja. Konsertissa vaihtelevat kauniit, viipyilevät melodiat äänimaisemoineen sekä railakkaat improvisaatiot leikkisine rytmeineen.

Konsertti on katsottavissa 30 päivän ajan lähetyshetkestä.

Martin Söderbacka - kitara
Eevalotta Matikainen - kontrabasso
David Lyttle (IRL) - rummut
Siim Aimla (EST) - saksofoni

turku

Flame Jazz: XY Quartet (IT),Move-sali, Logomo, turku23.10. Klo 19:00

XY Quartet (www)

keikka

Nicola Fazzini – saksofoni
Alessandro Fedrigo – basso
Saverio Tasca – vibrafoni
Luca Colussi – rummut

Lokakuussa Flame Jazz saa kansainvälisiä vieraita myös Italiasta! XY Quartet on yksi Italian jazzkentän arvostetuimmista yhtyeistä. Saksofonisti Nicola Fazzini ja basisti Alessandro Fedrigo perustivat yhtyeen vuonna 2011, ja heidän musiikissaan yhdistyvät omaperäisellä tavalla kaksi toisiaan täydentävää näkökulmaa, X ja Y. Kolme albumia julkaissut kokoonpano lähestyy säveltämistä erilaisia innovatiivisia tekniikoita soveltaen. Tuloksena syntyy ainutlaatuista “beyond-jazz”-musiikkia, jota saadaan kuulla nyt Turussa.

“Once you get into XY’s game, you’ll be fascinated by it. Excellent.” – Enrico Bettinello, Il Giornale della Musica

 

LIPUT: 15,5–20,5 €