Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Maanantai 25.10.

helsinki

Antti Lötjönen Quintet East

Antti Lötjönen: kontrabasso, Joonas Riippa: rummut, Mikko Innanen: altto-, baritoni- ja sopraniinosaksofoni, Jussi Kannaste: tenorisaksofoni ja Verneri Pohjola: trumpetti ja taskutrumpetti

Monissa liemissä niin maailmalla kuin kotimaassakin keitetty kontrabasisti Antti Lötjönen tuo Hakasalmen huvilaan tällä kertaa oman yhtyeensä.

Koronasyistä pitkäksi venähtäneet levynjulkaisujuhlat saavat jatkoa tunnelmallisen jaZZanti-konsertin muodossa. Miehistön koostumus on varsin vahva. Solistista voimaa pursuavan eturivin muodostavat Mikko Innanen, Jussi Kannaste ja Verneri Pohjola. Rummuissa on aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa. Pääasiassa johtajansa musiikkia soittava ALQE seilaa vapailla, mutta rytmikkäillä vesillä. Tarkkakorvainen löytänee kaikuja myös jazzin perinteestä. Kuulemme myös Antin uutta säveltuotantoa levyn materiaalien lisäksi. Lopputuloksesta saa ja pitää olla montaa mieltä, mutta tylsää tuskin on. Kokeile vaikka.

Kuva: Sakari Puhakka

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Ennakkolipun ostaneille varataan paikat.

Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput (käteisellä): Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.

Hakasalmen huvilan terveysturvallisuusohjeet

turku

Monday Jazz Happening: Sur-rur feat. Severi Pyysalo,Rica Bar, turku25.10. Klo 19:00

Sur-rur

Sur-rur on uusi bändi, joka pyrkii omassa tuotannossaan yhdistelemään 80-luvun fuusiojazztyyliä ja vapaata kelluntaa. Tähän Severi Pyysalo istuu kuin nenä päähän! Kosketinsoittaja Kari Mäkiranta ja saksofonisti Kimmo Gröh ovat erikoistuneet vapaaseen kelluntaan säestäessään monien kokoonpanojen kanssa mykkäfilmejä, jolloin kuuntelu ja reagointi korostuu. Loistava kitaristi Jonatar Snapir tarttuu tässä kokoonpanossa bassoon ja rummuissa taituroi monipuolinen Taneli Manninen.
 
Severi Pyysalo - vibrafoni
Kimmo Gröhn - saksofoni
Kari Mäkiranta - koskettimet ja efektit
Jonatan Snapir - basso
Taneli Manninen - rummut
 
Sur-rur feat. Severi Pyysalo esiintyy klo 19, ja keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset. Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!
 
Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, joka käynnistää jo 16. kautensa. Tänä vuonna mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry.
 
Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia ravintolarajoituksia ja hygieniasuosituksia.