Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 5.10.

loimaa

Vapaat äänet: trio Sclavis Pifarély Courtois,Taidetalo, loimaa5.10. Klo 19:00

Sclavis Pifarély Courtois ECM (www)

keikka

Kolmikko ranskalaisen jazzin huipulta
Luovuutta säästämättä, laadusta tinkimättä!


Sclavis - Pifarély - Courtois on erinomainen ranskalaisten virtuoosien muodostama trio! Louis Sclavis on jo 1980-luvulta asti osoittanut olevansa tämän ajan jazzin luovimpia muusikkoja. Dominique Pifarély on antelias solisti ja yksi eurooppalaisen jazzkentän tärkeitä säveltäjiä. Vincent Courtois on aina osoittanut kykynsä olla omaperäinen ja luova sekä omien yhtyeittensä kanssa että muiden kutsumana vierailijana. Yhdessä nämä kolme muodostavat hämmästyttävän kamarijazz-trion, jonka musiikki on eloisaa ja intohimoista. Nämä toisensa jo 25 vuotta tunteneet kumppanukset osaavat kertoa meille henkeäsalpaavan kauniita tuoreita tarinoita, ja musiikki virtaa luonnollisesti etnisistä näyistä totaaliseen improvisaatioon.

Heidän ensilevynsä Asian Fields Variations on äänitetty kuuluisassa La Buissonne -studiossa syyskuussa 2017 taiteellisena johtajana ECM-levy-yhtiön Manfred Eicher.

Louis Sclavis klarinetit
Dominique Pifarély viulu
Vincent Courtois sello

Liput 10€/8€ museokortilla 7€/5€

Rantatie 2, 32200 Loimaa / järj. Loimaan kulttuuripalvelut

Kiertueen tuotanto: Vapaat äänet & Archipels - cie Dominique Pifarély
Kiertueetta tukevat: AJC, Ranskan Instituutti Suomessa 

tampere

Linda Oh & Fabian Almazan,G Livelab Tampere, tampere5.10. Klo 19:00

Linda Oh & Fabian Almazan

Liput 30€

Basisti-säveltäjä Linda May Han Oh on viimeisen kymmenen vuoden aikana noussut jazzmaailman puhutumpien artistien joukkoon. Malesialaissyntyinen, Länsi-Australiassa kasvanut ja nykyään New Yorkissa vaikuttava muusikko on esiintynyt mm. Joe Lovanon, Vijay Iyerin, ja Kenny Barronin rinnalla, ja soittaa vakituisesti kitarasuuruus Pat Methenyn kvartetissa. Säveltäjänä ja basistina palkittu Oh julkaisi vuonna 2019 viidennen albuminsa Aventurine, jossa modernit sävellykset ja improvisaatio kohtaavat jousi- ja vokaalitekstuurit.

G Livelabiin Oh saapuu yhdessä aviomiehensä ja pianistinsa Fabian Almazanin kanssa. Konsertista tehdään myös striimaus. Livestriimauksen voi katsoa reaaliaikaisesti G Livelabin nettisivuilta ja G Livelab -applikaatiosta tai 7 päivän ajan on-demandina konsertin päätyttyä. Livestriimilipun hinta on 14,90€.