Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Goes EMMA: Aki Rissanen,EMMA – Espoon modernin taiteen museo, espoo31.10. Klo 15:00

keikka

Lavalla pianisti Aki Rissanen, joka on eräs tämän hetken seuratuimmista jazzmuusikoistamme myös kansainvälisesti. Rissanen juhlistaa April Jazzin konsertissa kesällä 2021 ilmestynyttä soololevyään Divided Horizon. Konsertissa Rissanen soittaa flyygelin lisäksi ainutlaatuista Omniwerk-kosketinsoitinta, joka on yhdistelmä kahdesta historiallisesta kosketinsoittimesta: Leonardo da Vincin kehittelemästä jousisoittimesta viola organistasta ja barokin ajan luuttusoittimesta lautenwerkistä. Soittimia on maailmassa vain yksi kappale ja sitä ei ole kuultu jazzmusiikissa koskaan aikaisemmin.

Aki Rissanen, piano, Omniwerk

Sisäänpääsy museolipulla 0–12 €
Kesto n. 1h.

 

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

April Jazz: Ebeli in ConcertCafé Louhi, espoo31.10. Klo 13:00

keikka

Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebeli täyttää tänä lukuvuonna 25 vuotta! Juhlakonsertissa lavalle pääsevät Ebelin nuoret ja lahjakkaat muusikot erilaisissa kokoonpanoissa. Mukana myös Ebelin huikeita alumneja!

Liput alk. 11,50/6,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) / Lippu.fi
Kesto n. 1 h 15 min, ei väliaikaa.

April Jazz: Lenni-Kalle Taipale & Törkypojat feat. Jukka PerkoCafé Louhi, espoo31.10. Klo 19:00

keikka

Lenni-Kalle Taipale esiintyi April Jazzeilla ensimmäisen kerran trionsa kanssa 25 vuotta sitten. Vaikuttavan artistiuransa aikana hän on soittanut lukemattomien tähtiesiintyjien rinnalla sekä esiintynyt monissa suosituissa tv-ohjelmissa kuten The Voice of Finland, Elämäni biisi sekä Bumtsibum. Lenni-Kallen 25-vuotista taiteilijauraa juhlistavassa April Jazzien päätöskonsertissa kuullaan hänen sooloalbumeiltaan tuttuja kappaleita, jotka saavat fuusiokäsittelyn erikoiskokoonpanon käsissä. Lenni-Kallen seuraan lavalle nousee Törkypojat-yhtye ja orkesterin täydentää vierailevaksi tähdeksi kutsuttu saksofonisti Jukka Perko, joka on palkittu muun muassa vuoden parhaasta jazzlevystä ja valittu vuoden parhaaksi jazzmuusikoksi.

Lenni-Kalle Taipale, koskettimet
Kasperi Kallio, koskettimet
Jukka Perko, saksofoni
Joonas Kaikko, rummut
Ossi Maristo, kitara
Osmo Ikonen, basso

Liput alk. 29/24 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) / Lippu.fi
Kesto n. 1h30min, ei väliaikaa.