Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Timo Lassy: Trio -levynjulkaisukeikka,Savoy-teatteri, helsinki20.10. Klo 19:00

keikka

Liput 38/59 eur, lapsi/opiskelija 18 € (+ mahd. toimitusmaksut alk. 1 EUR)

Savoy-teatterin konsertissa juhlistetaan Timo Lassyn uutta elokuussa julkaistua albumia Trio (We Jazz Records). Dynaamisen triokokoonpanon muodostavat basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen, kumpainenkin tuttuja yleisölle myös sooloartisteina. Levyllä trion ilmaisu laajenee jousien ja mausteena kuultavien elektronisten elementtien avulla kokonaan uudenlaiseksi Lassy-soundiksi. Livenä yhtye käyttää kappaleita lähtökohtanaan rakentaen taatusti yllättävää ja uusiin suuntiin kerta toisensa jälkeen versovaa, elävää ja puhuttelevaa jazzmusiikkia. Luvassa on ainutlaatuinen levynjulkkarikeikka!

Timo Lassy, saksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Jaska Lukkarinen, rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Sointi-klubi: UnituuliaMusiikkiteatteri Kapsäkki, helsinki20.10. Klo 19:00

Sointi Jazz Orchestra

Aili Järvelä (www)

keikka

Liput 20/10€

Koskettavassa ja tunnelmallisessa levynjulkaisukonsertissa kuullaan laulaja-lauluntekijä Aili Järvelän loihtimaa, uutta ja eeppistä suomenkielistä laulelmaa! Ohjelmisto kantaesitettiin 2018, ja nyt viimein Järvelän säveltämät, sanoittamat ja sovittamat laulut ovat päässeet levylle.

Aili Järvelä on kansanmusiikkiin kasvanut oman tien kulkija, joka ei pelkää eksyä reitiltään. Kaustislaislähtöinen Järvelä tunnetaan niin laulajana, lauluntekijänä, säveltäjänä, sovittajana, viulistina, tuottajana, tämmääjänä, Järvelän pelimannina, kuin freelancemuusikkona useista eri yhteyksistä.

Sointi Jazz Orchestra on 18-henkinen yhtye, joka tunnetaan persoonallisesta big band -perinnettä uudistavasta soundistaan ja ennakkoluulottomista konserttiproduktioistaan. SJO:n klubi-illat tarjoavat monipuolisen katsauksen uuden big band -musiikin maailmaan yhdessä vierailevien säveltäjien ja solistien kanssa.