Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kaamosjazz,Saariselkä, saariselkä26.11. Klo 12:00

Buba Wii Aa

Antti Sarpila Swing Band

(+ Annimaria Rinne)

Veikko Hakkarainen-Esa Pethman Quartet

Niillas Holmberg & Šuvvaboját

Jazz Partout (www)

keikka

Saariselän tunturikappeli klo 12.00 Jazz Partout – Romaniswingin, Musettevalssin ja ranskalaisen chansonin taikaa
Romaniswingin, musettevalssin ja ranskalaisen chansonin taikaa kuulemme Jazz Partout- yhtyeen konserteissa. Amerikkalainen svengi, ranskalainen tyylikkyys, ja romanimusiikin tunteikkuus. Tunnelmat vaihtuvat rauhallisesta riehakkaaseen romaniswingiin ja jokainen yhtyeen jäsen tulee myös erinomaisena solistina esiin. Yhtyeen ohjelmisto koostuu mm. Django Reinhardtin ja Edith Piafin tunnetuksi tekemistä klassikkosävelmistä.

Liput 13 €

Kultturikeskus Sajos klo 18.00 Arctic Light -Luontovalokuvakonsertti yhteistyössä Ylä-Lapin luontokeskus Siidan Camera Borealis-luontokuvatapahtuman kanssa
Tule mukaan matkalle kokemaan kuvin ja sävelin arktinen valo sekä Saamenmaan elämä. Arctic Light -luontokuvakonsertti toteutetaan yhdessä Ylä-Lapin luontokeskus Siidan Camera Borealis-luontokuvatapahtuman kanssa. Valkokankaalle konsertin aikana heijastettavat kuvat ovat Pertti Turusen ja Martti Rikkosen käsialaa.

Veikko Hakkarainen-Esa Pethman Quartet – Laulusolistina Iiris Rautio
Pianisti Veikko Hakkarainen ja huilisti/saksofonisti Esa Pethman alkoivat soittaa jo koulupoikina jazzia 1950 –luvulla. Esa opiskeli sittemmin Sibelius-Akatemiassa ja lähti muusikon uralle, Veikko opiskeli Helsingin  Yliopistossa matemaatikoksi, mutta musiikki seurasi koko ajan mukana. Heidän muusikonuransa jatkuu edelleen ja sekä Esa että Veikko ovat säveltäneet paljon.  Molemmat ovat suomalaisen jazzin kivijalkoja. He ovat soittaneet vuosien varrella monissa suomalaisissa huippuyhtyeissä ja orkestereissa. Iiris Rautio osallistui 15-vuotiaana koulutyttönä iskelmäkilpailuihin ja siitä hänen uransa alkoi musiikin parissa sekä lauluyhtyeissä että solistina. 1970 –luvulta lähtien hän työskenteli pankissa, mutta jazzmusiikki kiehtoi  ja hän esiintyy edelleen jazzin parissa.

Niillas Holmberg & Šuvvaboját plays Veijo Länsman
Jalvvi-Niillas ja Šuvvaboját on uusi yhtye, joka on perustettu esittämään yksinomaan Veijo Länsmanin rakastettuja lauluja. Niillas Holmberg, Oula Guttorm, Roope Mäenpää ja Jussi Isokoski kunnioittavat esiintymisellään nuorena hukkunutta kulttimaineessa elävää saamelaismuusikkoa ja 70-lukua. Saamelainen henki puhaltaa, kun uudet ja vanhat tuulet kohtaavat Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen konserttisalissa.

Liput 30 €

Lapland Hotel Riekonlinna klo 19.30 Antti Sarpila Swing Band – Laulusolistina Annimaria Rinne
Antti Sarpila on tuttu esiintyjä Kaamosjazzeilla viime vuosina. Antti on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu muusikko, jonka soittimina ovat klarinetti ja saksofonit.  Hänen loistava muusikkoutensa ja tekninen taituruutensa ovat jo käsitteitä. Hän on tulkitsija, jonka musiikki hengittää ja svengaa. Annimaria Rinne on opiskellut laulua Amerikassa ja Rinteen tunnettuun näyttelijäsukuun kuuluvana hän esiintyi jo nuorena tyttönä teatterilavalla. Jazzlaulajattarena Annimaria Rinne on sensuelli tulkitsija, jonka esikoislevytys on jo saanut paljon kiitosta eri puolilla maailmaa.

Liput 15 €

Ravintola Kaunispään Huippu klo 21.00 Buba Wii Aa – Laulusolistina Susanna Veldi
Yhteistyömme Sibelius-Akatemian Jazzosaston kanssa jatkuu ja tällä kertaa on vuorossa jännittävä yhtye , Buba Wii Aa. Yhtye soittaa mm. elokuvamaisia välähdyksiä kaupunkimaisemasta ja ihmisistä, jotka elävät sen rytmissä. Kaamosjazzissa kuulemme myös jazzstandardeja. Laulusolistina on virolaissyntyinen Susanna Veldi, joka nuoresta iästään huolimatta on jo opiskellut ja esiintynyt paljon ulkomailla ja palkittu monessa kilpailussa.

Liput 45 €

Keikat samana päivänä kaupungissa saariselkä

Ei muita keikkoja.