Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Luca Aquino OverDOORS (ITA) Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki23.11. Klo 21:00

Luca Aquino – trumpetti, elektroniikka

Antonio Jasevoli – kitara

Dario Miranda – basso

Lele Tomasi – rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Heikki Sarmanto Serious Music EnsembleG Livelab, helsinki23.11. Klo 19:00

keikka

Moniulotteisen säveltäjä-pianistin Heikki Sarmannon ura on jatkunut jo viisi vuosikymmentä ja tuotanto ulottunut aina jazzista avantgardeen ja oopperamusiikkiin. Svart Records julkaisee marraskuussa Sarmannon kolmen albumin sarjan The Helsinki Tapes, joka on äänitetty vuosina 1971 ja 1972 Helsingin N-Clubilla. Nauhat jäivät unohduksiin yli 40 vuodeksi, kunnes Sarmanto löysi ne ullakoltaan. Nyt tätä musiikkia kuullaan livenä Heikki Sarmanto Serious Music Ensemblen ainoalla keikalla.

Heikki Sarmanto, pno / Pekka Sarmanto, bss / Eero Koivistoinen, sax / Juhani Aaltonen, sax / Lance Gunderson, g / Thomas Törnroos, dr / Maija Hapuoja, voc

Liput 23 €

Yoko Miura (JP) & Teppo Hauta-aho DuoTeatteri Kallio, helsinki23.11. Klo 19:00

Teppo Hauta-aho

Yoko Miura

Japanilaisen huippupianistin ja suomalaisen improvisoidun musiikin pioneerin ja legendan Teppo Hauta-ahon yhteiskonsertti.

Liput 5 €

 

Il Mondo di Karri: Her BlameCafe Carusel, helsinki23.11. Klo 19:00

keikka

Tämä bändi on syntynyt Italian Rietin kaupungissa. Omia sävellyksiään esittävän kvartetin musiikissa on läsnä originaalisuus; vaikutteita voi kuulla mm. Välimeren alueen musiikkikulttuurista. Italialaisia saksofonisti Renato Coluccia ja rumpali Angelo Di Verolia täydentävät chileläinen basisti Hernan Meza sekä suomalainen pianisti Karri Luhtala.

Renato Colucci - alttosaksofoni
Karri Luhtala - piano
Hernan Meza - basso
Angelo Di Veroli - rummut

https://youtu.be/2pgDXUXBhBw