Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Hietsu is Happening!,Hietsun paviljonki, helsinki15.11. Klo 19:00

keikka

Oli synkkä ja myrskyinen yö - kauhutarinoiden ilta Hietsu is Happening -tapahtumassa 15.11. 

Oli synkkä ja myrskyinen alkuilta. Kuu kajasti Hietarannan aaltoihin ja tammet huojuivat marraskuun koleassa merituulessa. Kesän auringonpalvojista ei ollut jäljellä kuin ehkä joku satunnainen sääriluu tai pääkallo rantaveden sedimenttiin hautautuneena.
Hietaniemen krematorion piipusta nousi vaaleanharmaa savu. Hautausmaan kujilla syksyn lehdet mätänivät kenenkään huomaamatta, lopulta yhtyen samaan iankaikkiseen kosmiseen massaan ihmiskunnan miljardien kuolonkohtaloiden kanssa – vain muistot erottavat silloin ihmisjäännöksen muusta joskus olleesta. Niin ovat kaikki luojan ja luontoäidin luomat lopulta tasa-arvoisia myyristä mannerheimeihin ja metsoista metsureihin.

Kellon lyödessä 19 Hiekkarannantie 9:n vanhasta pukuhuoneesta alkaa kuulua outoja ääniä: ihan kuin Juha Hurme lukisi kauhutarinoita Lapista ja Japanista ja Pekko Käppi, Aki Rissanen, Janne Tuomi, Petri Kumela, Antti Lötjönen ja Mikko Innanen soittaisivat eräänlaista musiikkia. Mutta onko tuo Frank Doggenstein ja miksi hän tulee tänne päin?

Juha Hurme, luenta: Samuli Paulaharjun ja Lafcadio Hearnin kauhutarinat
Pekko Käppi, jouhikko
Aki Rissanen, piano
Janne Tuomi, lyömäsoittimet
Petri Kumela, kitara
Mikko Innanen, saksofonit ja puhaltimet
Antti Lötjönen, kontrabasso
+
Frank Doggenstein

Liput 15/10 € (eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat)

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.