Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jyväskylä Big Band & Kvalda,Siltasali, jyväskylä6.11. Klo 18:00

Kvalda

Jyväskylä Big Band (www)

keikka

Kvaldasta jättiläinen

Jyväskylä Big Bandin ja Kvaldan pitkään haaveiltu yhteiskonsertti toteutuu sunnuntaina 6.11.2016 klo 18:00 Siltasalissa Ilkka Mäkitalon johtamana. Konsertissa kuullaan Kvaldan ohjelmistoa Antti Kujanpään ja Jori Huhtalan tekeminä big band -sovituksina.

JBB:n solistiksi ja rytmisektioksi asettautuva Kvalda palasi muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen suurempana kuin koskaan. Syyskuussa yhtye järjesti konserttikiertueen ensin pääkaupunkiseudulla UMO:n kanssa ja nyt harvinaista herkkua on luvassa, bändin kotikonnuilla Keski-Suomessa, Jyväskylä Big Band seuranaan. Kvaldan vahvasti improvisaatioon pohjaavat kappaleet saavat lisätukea big bandin puhaltimista ja vanhat sävellykset saavat uusia ulottuvuuksia tuoreina big band -sovituksina.

Pian 15-vuotta täyttävän Kvaldan kokoonpanoon kuuluvat Aili Ikonen (laulu), Antti Kujanpää (piano), Jori Huhtala (basso), sekä Hanne Luostarinen (rummut). Yhtye on julkaissut kolme albumia: Blindfold (2011), Leia (2007) ja Kvalda (2004). Vuonna 2004 Kvalda voitti Young Nordic Jazz Comets -kilpailun ja siitä lähtien yhteiskonsertti on ollut suunnitteilla.

Konsertti Kvaldan kanssa on jo viides suomalaisen musiikin produktio Jyväskylä Big Bandin suomalaisen musiikin sarjassa tänä vuonna.

Liput: 20/10 €

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.