Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 30.4.

helsinki

UG Jazz Club: Maja Mannila Trio feat Kalevi "Aceman" Louhivuori,UG Urban Gourmet, helsinki30.4. Klo 19:00

keikka

Vapaa pääsy

Maja Mannila on vakuuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus r'n'b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa. Maja on noteerattu englantilaisen rumpali Richard Spavenin ja laulaja Anthony Strongin toimesta, jotka ovat pyytäneet Majaa esiintymään kanssaan.

Maja Mannila Triossa Mannilan kanssa musisoivat Severi Sorjonen (rummut) ja Johannes Granroth (basso). Yhtye valittiin vuoden 2023 Nordic Jazz Comets -tapahtumaan edustamaan suomalaista uutta jazzia. Kansainvälisesti yhtye on esiintynyt mm. Saksassa, Sloveniassa, Englannissa ja Virossa. Lisäksi Majalla oli huhtikuussa 2023 kaksi konserttia Kaunas Big Bandin solistina Liettuassa omalla materiaalilla. Maja soittaa ja laulaa myös nuoressa nousevassa Peela-yhtyeessä. Vuosina 2021-22 hän esiintyi Iiro Rantalan Flock-kokoonpanossa kiertäen Keski-Eurooppaa.

Majan kesäkuussa 2022 julkaistu debyyttialbumi Up & Down sai kiitettävän vastaanoton kotimaisten medioiden keskuudessa. Hänen toinen albumi Seasons julkaistiin marraskuussa 2023.

Vappu Special! Sörkän Ruusu Weekly Jazz Vol. 80,Ravintola Sörkan Ruusu, helsinki30.4. Klo 18:00

Vapaa pääsy

Tervetuloa mukaan Sörkan Ruusun 80. peräkkäiseen jazz-jamisessioon, jota isännöi tuttuun tapaan Tuomo Uusitalo Trio. Tällä viikolla juhlimme Vappua sekä kansainvälistä jazzpäivää, joten tämä on loistava paikka aloittaa ilta musiikin ja juomien parissa!

Viikottaiset jamit Helsingissä! Järjestetään joka tiistai Sörkän Ruusussa. Housebändi aloittaa setin klo 18-19 ja ja jamit jatkuvat tästä aina klo 21:30 saakka.

Tuomo Uusitalo piano
Juuso Rinta basso
Roope Kantonen rummut

Yhteistyössä: Sörkän Ruusu & Wihurin rahasto

oulu

Kesto noin 75 min (ei väliaikaa)

Kertalippu 35 € perushinta / 29 € eläkeläinen / 19 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)
Kertalippu + buffet 67 € perushinta / 61 € eläkeläinen / 51 € opiskelija, t yötön, lapsi (3–17 v)
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.

Vappuilo on teeskentelyä ilman Oulu Sinfonian vappukonserttia. Tässä pykälää tai kahta vapaamuotoisemmassa aattokonsertissa nautiskellaan kerralla koko kattaus suuren yleisön tuntemia klassikoita, kuten Kesäillan valssiVolgan lautturit ja Satumaa, mutta parempi olla povailematta tämän enempää. Nimittäin sattumien, yllätyksien ja harkittujen ratkaisujen raja muuttuu määrittelykysymykseksi, kun asialla on kotimaisen jazzkentän kekseliäin kokoonpano.

Esiintyjät

Jukka Perko saksofoni
Teemu Viinikainen kitara
Ville Herrala kontrabasso
Teppo Mäkynen rummut
Oulu Sinfonia

salo

SaloJazz: Sami Saari & Sonics,Ravintola Musine, salo30.4. Klo 18:00

Sami Saari

The Sonics

Salon keskustan suurin Vappujuhla on samalla Musinen 2-vuotissynttärit! Juhlien päätähtenä on Suomi-Soulin kummisetä, Sami Saari & Sonics.

Ohjelma:
Klo 17 Vappubrunssi alkaa (brunssin hinta 38 €/hlö, Vappujuhlalipun
haltijoille menu -10%) Katso menu tästä https://www.musine.fi/vappubrunssi
Muista tehdä pöytävaraus https://www.musine.fi/poytavaraus

Klo 18 Illan DJ nostattaa vappuillan fiilistä
Klo 21 Sami Saari & Sonics

Suomi-soulin kummisetä Sami Saari on laulaja-kitaristi lukuisten hittien ja kokoonpanojen takaa. Ainutkertainen, Onnenkyyneleet ja monet muut tutut kappaleet ovat soineet vuosien ajan soittimissa ja keikkalavoilla. Sonics-yhtyeessä rytmistä pitävät huolen kovatasoiset soittajat. Sami Saari ja Sonics tarjoilee täyden setin musiikkia, joka menee taatusti jalan alle.

Yhteistyössä Musine

turku

International Jazz Day: A Taste of Mancini,Turun Kauppatori, turku30.4. Klo 17:00

A Taste of Mancini

keikka

Vapaa pääsy

Jazz City Turku juhlistaa Kansainvälistä Jazzpäivää!

Turun Kauppatorilla kuullaan maistiaisia vappupäivän tulevasta Mancini 100! -juhlakonsertista Ville Vannemaan johdolla. Mukana yllätyksiä ja vapputunnelmaa, tervetuloa!

Jusu Heinonen – saksofoni ja haitari
Matti Fredriksson – kitara ja viulu
Timo Mansikka-aho – trumpetti
Jani Jokinen – pasuuna ja tuuba
Vesku Saloranta – basso
Jussi Fredriksson – rummut
Ville Vannemaa – kaikki loput instrumentit ja orkesterin johto