Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 10.4.

helsinki

Rytmihäiriöklubi: Max Medvedev Quartet,Juttutupa, helsinki10.4. Klo 19:00

Max Medvedev - saksofonit

Juho Valjakka - piano

Juuso Rinta - basso

Arttu Huopainen - rummut

Django Collective Helsinki -Klubi feat. Aija Puurtinen,Tenho Restobar, helsinki10.4. Klo 19:00

Django Collective Helsinki

(+ Aija Puurtinen)

Vapaa pääsy

Tenhon kevään 2024 DCH-klubeilla koetaan jälleen huippuvieraiden kavalkadi joka on omiaan luomaan jännittäviä musiikillisia kohtaamisia!

Muutaman vuoden tauon jälkeen DCH kutsuu kanssaan lavalle maamme eturivin artisteja alkemistiseen kokeiluun kun eri tyylilajit ja lähökohdat sekoitetaan yhtyeen akustisesti toteutettuun svengiin. Huhtikuun klubille vieraaksi saapuu Aija Puurtinen (mm. Honey B and the T-Bones)!

keuruu

Keuruun jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Jukka Perko,Kulttuuritalo Kimara, keuruu10.4. Klo 18:00

keikka

Liput 15/10€

Huhtikuun jazzklubilla herkutellaan kotimaisilla ja ulkomaisilla ikivihreillä, kun Jazz Jkl Collectiven solistivieraana loistaa mestarisaksofonisti Jukka Perko!

Jukka Perko ja Jazz Jkl Collective pistävät menoksi ottamalla käsittelyyn jazzstandardien helmiä ja kotimaisia klassikoita. Monipuolisessa ohjelmassa on luvassa kappaleita niin Unto Monoselta kuin Cannonball Adderleyltäkin. Perkon kansainvälinen ura alkoi jo 19-vuotiaana Dizzy Gillespien big bandissä. Nuoren saksofonistin häikäisevää soittoaan verrattiin Charlie Parkeriin, ja arvostelut olivat ylistäviä. Timantiksi hiotulla saksofonisoundillaan ja erilaisten musiikkien välille yhteyksiä rakentamalla Perko on noussut paitsi suuren yleisön tietoisuuteen, myös yhdeksi sukupolvensa nerokkaimmista suomalaismuusikoista.

Jukka Perko – saksofoni
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut