Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Hietsu is Happening! nro 48: 3 vs 2,Hietsun Paviljonki, helsinki8.4. Klo 19:00

Olli Soikkeli & Cesar Garabini

Koi-trio

keikka

Liput 25/10 € (opiskelijat/työttömät/varusmiehet)

Ennen kuin oli samba, ennen kuin oli bossa nova, oli choro. Choro syntyi Rio de Janeirossa 1800-luvun lopulla ja yhdisti eurooppalaiset suositut genret afrikkalaisiin rytmeihin luoden ainutlaatuisen tyylin, jota säveltäjä Heitor-Villa-Lobos kutsui ”brasilialaisen sielun todelliseksi inkarnaatioksi”. 

Olli Soikkelin ja italialais-brasilialaisen choron mestarin, Cesar Garabinin muodostama duo on kiertänyt maailmaa ainutlaatuisella ”gypsy meets choro” teemallaan ja saapuu nyt ensimmäistä kertaa Hietaniemen rantaan.

Illan aloittava Koi-trio on vokalisti Kadi Vijan, puhaltaja Milo Linnovaaran ja sellisti Aino Juutilaisen muodostama tuore kokoonpano. Yhtyeen musiikki seilaa jäsenten lähtökohdista käsin jazzin, nykymusiikin ja improvisoidun musiikin aalloilla.

Valtionpalkittu Hietsu is Happening! on Helsingin Hietaniemessä Hietsun Paviljongissa (ja joskus sen liepeillä) tapahtuva ennakkoluulottomasti eri taidealojen rajapinnoilla liikkuva, monimuotoinen tapahtumasarja. Sen taiteellisina kuraattoreina toimivat Hietsun Paviljongilla majailevat muusikot Mikko Innanen, Petri Kumela ja Antti Lötjönen.  HiH! tarjoaa esiintyjilleen vapaan kokeilun ja mahdollisuuksien alustan. Tapahtumasarjan kuratoinnissa taiteiden lajit, ennakkokäsitykset, luomista ohjaavat konventiot ja muut raja-aidat asetetaan uudelleen tarkasteluun: olennaista on mahdollistaa taiteilijoiden ja taiteiden välinen vuoropuhelu tinkimättömästi ja luoda samalla kokonaan uusia ja uudenlaisia teoskokonaisuuksia.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.