Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 29.3.

espoo

Espoo Big Band & Voutilainen, Kannisto, Sippola,Espoon kulttuurikeskus, espoo29.3. Klo 19:00

Espoo Big Band

Laura Sippola

Jouni Kannisto

Laura Voutilainen

keikka

Liput 32/26 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €)

Espoo Big Band sukeltaa Laura Sippolan laulujen maailmaan konsertissa, jonka solisteina toimivat huikeat laulutaiturit Laura Voutilainen sekä Club for Fiven perustajajäsen Jouni Kannisto.

Ohjelmistossa kuullaan Sippolan tuotantoa aina alkutaipaleelta nykypäivään. Sippola itse asettuu konsertissa Espoo Big Bandin rivistöön pianon taakse ja kapellimestarina toimii Marzi Nyman.

Kesto n. 2h, väliaika

helsinki

Rytmihäiriöklubi: Halme Prospekt,Juttutupa, helsinki29.3. Klo 19:00

HALME PROSPEKT on tänä vuonna toiminut 20 vuotta. Sitä juhlistetaan mm. tammikuussa julkaistulla Prospektagon-levyllä sekä myöhemmin vuoden kuluessa suoratoistoalustoilla julkaistavilla viidellä aikaisemmalla albumilla.

Hepa Halme saksofoni, huilu
Eero Savela trumpetti
Esa Onttonen kitara
Arttu Tolonen kosketinsoittimet
Tapani Varis basso
Alf Forsman rummut

tampere

China Moses (US) feat. UMO Helsinki Jazz Orchestra – Great Voices,G Livelab, tampere29.3. Klo 19:00

Toiveuusinta!

Marraskuussa 2020 ensivierailunsa UMO Helsinki Jazz Orchestran vieraaksi tehnyt yhdysvaltalainen jazzlaulaja-lauluntekijä China Moses palaa Suomeen keväällä 2023! Tampereen G Livelabin, Espon Sellosalin ja Helsingin Tanssin talon konsertit ovat osa UMOn Great Voices -sarjaa, jossa orkesterin solisteina nähdään upeaäänisiä laulajia niin Suomesta kuin maailmalta.

China Moses on vienyt vokaalijazzin uudelle aikakaudelle ja luonut täysin omat standardinsa. Odotettavissa on tunteita ja sävyjä jazzista bluesiin, swingistä funkiin, melankolisista balladeista räjähtävään energiaan. Konserttien ohjelmisto on koottu vokaalijazzin unohtumattomista ja unohdetuistakin helmistä, sekä China Mosesin omista sävellyksistä uusin big band -sovituksin. Mukana on musiikkia mm. Beatlesiltä, Eric Claptonilta, Millie Jacksonilta ja Bill Withersiltä. Konsertit johtaa UMOn pääkapellimestari ja taiteellinen johtaja Ed Partyka, joka myös sovittaa valtaosan uudistetusta ohjelmistosta.

China Moses (s. 1978) on valloittanut loppuunmyydyt konserttisalit ympäri maailman. Karismaattinen esiintyjä kertoo jazzin tarinoita omalla, epäsovinnaisella ja vailla rajoja olevalla tyylillään. Moses on vahva lauluntekijä, joka on perinyt valovoimansa äidiltään Dee Dee Bridgewaterilta. Hän on julkaissut kuusi omaa albumia – joista ensimmäisen jo 17-vuotiaana – ja ollut mukana useilla kymmenillä levytyksillä. China Moses on kahlannut läpi suuren amerikkalaisen laulukirjan ja tehnyt kunniaa häntä inspiroineille suurille blues- ja jazzlaulajattarille kuten Dinah Washingtonille, Nina Simonelle ja Etta Jamesille. Monipuolinen ammattilainen tekee musiikin ohella myös näyttelijän sekä radio- ja TV-hostin töitä. www.chinamoses.com

Tiketti.fi, glivelab.fi ja G Livelab -app:
Peruslippu 39 €
Eläkeläinen 29 €
Opiskelija, työtön, varusmies, lapsi 15 €
Ryhmät yli 10 hlöä: 29 €/hlö
+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus). Hinta sisältää narikan.

Kesto 2 h, sis. väliajan.

 

“China Moses has an incisive voice, powerful swing and a high voltage personality.” London Evening Standard

“A new star has entered the Jazz firmament.” All About Jazz

Kuva: Sylvain Norget

vantaa

Jukka Gustavson & STREET LEVEL,Lobby Myyrmäki, vantaa29.3. Klo 20:00

keikka

Liput 16,50

Street Level on Jukka Gustavsonin uusi yhtye, jonka ensimmäinen levy julkaistiin 2021. Ohjelmisto perustuu Jukan omiin sävellyksiin sekä joihinkin 70-luvun kappaleisiin uudelleen sovitettuna.

Street Level -yhtye perustettiin aikanaan muutamaa yhteistä esiintymistä varten. Yhteinen sävel löytyi kumminkin heti, joten pitkäaikaisempi yhteistyö oli luonnollinen jatke. Nimeksi tuli rumpali Thomas Törnroosin ehdottama "Street Level" koska ensimmäinen konsertti soitettiin Porvoon Kahvila Rongossa katutasossa.

Jukka Gustavson; laulu & kosketinsoittimet
Jan-Olof Strandberg; basso
Thomas Törnroos; rummut