Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 2.3.

helsinki

Manala Afterwork Jazz feat. Eero Koivistoinen,Ravintola Manala, helsinki2.3. Klo 17:00

keikka

Vapaa pääsy

Manala Afterwork Jazz on vuodesta 2018 toiminut viikoittainen jazzklubi Helsingin keskustassa. Klubilla esiintyvät Suomen eturivin huippumuusikot kotoisassa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Tapahtuma on pääsymaksuton, joten suosittelemme käyttämään pääsylipuista säästyneet rahat ravintolan legendaarisiin pizzoihin ja virvokkeisiin!

Arto Ikävalko - piano
Joonas Tuuri - basso
Ville Luukkonen - rummut
Eero Koivistoinen - saksofoni

Henriksen/Seim/Jormin/Ounaskari (SE/NO/FI),G Livelab, helsinki2.3. Klo 18:00

Henriksen/Seim/Jormin/Ounaskari

Uusi ruotsalais-norjalais-suomalainen huippuyhtye, jossa mukana Anders Jormin, Trygve Seim, Arve Henriksen ja Markku Ounaskari.

Jormin, Seim ja Henriksen ovat maineikkaalle ECM-levy-yhtiölle lukuisia levyjä tehneitä legendaarisia pohjoismaisia muusikkoja. Ounaskarin kanssa kolmikko on soittanut useissa yhteyksissä, esimerkiksi Sinikka Langelandin yhtyeessä jo lähes 20 vuoden ajan. G Livelab Helsingin keikka on ECM:n kautta keväällä ensimmäisen levynsä julkaisevan huippukvartetin ensimmäinen Suomen-keikka.

Arve Henriksen: trumpet; Trygve Seim: saxophone; Anders Jormin: basso; Markku Ounaskari: drums

turku

Turku Jazz Festival 2023: Perillä - levynjulkaisukonsertti,Bar Ö, turku2.3. Klo 19:00

Perillä

keikka

Grammy-palkitun newyorkilaisrumpali Joe Perin yhtye Perillä sekoittaa huumaavaa groovea, kiinnostavia melodioita ja yllätyksellisiä rytmejä neljän taiturimuusikon voimin. Vuonna 2020 perustetussa kokoonpanossa Turku Jazz Festivalin avauskeikalla soittavat komppipari Kaisa Mäensivun ja Joe Perin lisäksi upeat saksofonistit Joonatan Rautio ja Mikko Innanen. Huippumuusikoiden soittotyylit luovat odottamattoman ja toisiaan täydentävän musiikillisen maailman. Nelikon yhteinen halu on luoda kokemus, jossa sekä kuulija että soittaja kokee olevansa ”perillä” – paikassa, jossa vain soivalla musiikilla on merkitystä.

Joonatan Rautio – saksofonit
Mikko Innanen – saksofonit
Kaisa Mäensivu – basso
Joe Peri – rummut

LIPUT Tiketti
Peruslippu 20€
Eläkeläiset 18€
Opiskelijat 12€

K-18

Lipunmyynti konserttipäivänä myös Bar Ö:n ovella klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Turku Jazz Festivalia vietetään Turun keskustan ravintoloissa ja konserttipaikoilla 2.-5.3.2023. Tutustu koko festariohjelmaan osoitteessa: turkujazz.fi/ohjelma