Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 11.3.

helsinki

Hietsu is Happening! nro 37 | Musica nova Helsinki,Hietsun paviljonki, helsinki11.3. Klo 21:00

Tomomi Adachi

Hietsunova

Band of Weeds

keikka

Liput 10/20 €

HiH! osallistuu Musica nova Helsinki -festivaaliin myöhäisillan klubilla, joka löytyy tutusti hautausmaan ja jäätyneen meren välistä. Klubilla poraudutaan vuorovaikutukseen ja rytmiin,  vieraaksi saapuu japanilainen kokeellisen musiikin ihmemies Tomomi Adachi, joka esiintyy niin soolona kuin Hietsun Yhteisöorkesterin kanssa.


Adachin jälkeen meno vain yltyy ja Taivalsaaren hotellityömaan rakennustöiden äänet peittyvät Hietsunovan jäätävän kuuman avantgardefunkin rytkeeseen. Illan päättää kasvien elektromagneettisuuden musiikiksi muuttava Band of Weeds.

Esiintyjät:
Tomomi Adachi
Hietsunova (Jussi Fredriksson, Teppo Mäkynen, Mikko Innanen, Petri Kumela, Antti Lötjönen)
Band of Weeds

hämeenlinna

Linnajazz-klubi: Jykä Ahola & Old Virgins,Suistoklubi, hämeenlinna11.3. Klo 20:00

Jykä Ahola

Old Virgins

keikka

Liput 20 €

Linnajazz-klubin lauantai-illassa on luvassa musiikillista hauskanpitoa vanhan jatsin svengissä! Old Virgins tarjoaa vanhaa jazzia aivan sen alkujuurilta asti. Suurin osa yhtyeen ohjelmistosta on sävelletty 1900-1920-luvuilla. Luvassa on mieltä nostattavaa, hauskaa, raikasta ja railakasta – viihdyttävää ja tanssittavaa, alkuperäistä jazzia.

Old Virgins on Tampereen seudun kokeneista jazz-taitureista koostuva sekstetti. Yhtyeen perustaja trumpetisti Jykä Ahola on toiminut myös Hämeenlinna Big Bandin kapellimestarina vuodesta 2017 lähtien. Old Virgins esiintyi viime kesänä Linnajazzin torikonsertissa ja tunnelma oli katossa! Nyt samaa meininkiä luvassa Suistoklubilla.