Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 9.3.

helsinki

Manala Afterwork Jazz,Ravintola Manala, helsinki9.3. Klo 17:00

keikka

Vapaa pääsy

Manala Afterwork Jazz on vuodesta 2018 toiminut viikoittainen jazzklubi Helsingin keskustassa. Klubilla esiintyvät Suomen eturivin huippumuusikot kotoisassa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Tapahtuma on pääsymaksuton, joten suosittelemme käyttämään pääsylipuista säästyneet rahat ravintolan legendaarisiin pizzoihin ja virvokkeisiin!

Arto Ikävalko - piano
Joonas Tuuri - basso
Ville Luukkonen - rummut

kuopio

Perillä (US/FI),King's Crown, kuopio9.3. Klo 18:30

Perillä

keikka

LIPUT 15 /10 €

Grammy-palkittu rumpali Joe Peri on viime vuosina elävöittänyt puolisonsa, basisti Kaisa Mäensivun kanssa ajoittain myös Suomen jazzareenoita New Yorkista kantautuvin virtauksin. Nyt Peri johtaa eturivin suomalaismuusikoista koostuvaa yhtyettä, joka sekoittaa yllätyksellisessä musiikissaan jännittäviä grooveja ja toisiinsa kietoutuvia melodioita.

Joe Peri ja Kaisa Mäensivu ovat jazzin pääkaupungissa New Yorkissa asuvia siellä aktiivisesti esiintyviä ja arvostettuja nousevan sukupolven muusikoita. Mm. Lady Gagan ja Tony Bennettin yhteisproduktion rumpalina toiminut Peri perusti pari vuotta sitten suomalaismuusikoiden kanssa oman yhtyeen, jonka debyyttilevy julkaistaan helmikuussa. Yhtyeen ilmavaan sointiin tuo syvyyttä kaksi persoonallista ja omaäänistä saksofonistia, Max Zenger ja Joonatan Rautio.