Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 24.3.

espoo

Ina Forsman,Sellosali, espoo24.3. Klo 19:00

Ina Forsman

25/22 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €)
Kesto 1 h 10 min
Lipunmyynti aukeaa 1.8.2022 lippu.fi

Ina Forsman 17.11. keikka siirtyy 24.3.2023 päivälle, marraskuulle ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Vuodesta 2013 lähtien musiikkia julkaissut ja maailmaa kiertänyt, Helsingistä Berliiniin muuttanut soul-artisti Ina Forsman tunnetaan etenkin hänen ilmaisuvoimaisesta ja sielukkaasta äänestään, sekä energisistä ja dynaamisista live-esiintymisistään. Forsmanin kolmas sooloalbumi julkaistaan kesällä 2022.

Ina Forsman vastaa itse kappaleidensa sanoituksesta ja sävellyksestä. Tulevalla levyllä hänen kädenjälkensä ulottuu kuitenkin aikaisempaa enemmän myös tuotantoon aina torvien sovituksesta stemmojen suunnitteluun. Forsmanin lisäksi levyä on ollut tuottamassa mm. Michael Bleu. Eri aikakausien soulista, R&B:stä ja jazzista ammentavaan orgaaniseen musiikkiin liittyvät englanninkieliset lyriikat, jotka kumpuavat suoraan artistin puhtaista emootioista. Ennen kaikkea live-esiintyjäksi itseään kuvaileva artisti tarjoilee livekonserteissaan yllätyksiä ja sielukkaita hetkiä luvassa.

Forsmanin vuoden ensimmäinen sinkkujulkaisu oli cinematic soul -teemalla tuotettu Don't Lose Today. Elokuvallisen retrolla ja ajattomalla kappaleella Forsman pohtii nykyhetken merkitystä.

porvoo

Jazzliiton kiertueella: Mika Kallio Gong Odyssey,Vanha 123, porvoo24.3. Klo 20:00

keikka

Jazz-rumpali Mika Kallion neljäs oma levy GONG ODYSSEY-levy julkaistiin kesäkuussa 2022. Levyllä pääosassa ovat gongit. Sävellykset huojuvat gongien luonteen mukaisesti ambientin ja improvisoidun musiikin välimaastossa.

"Kallio loihtii gongeilla ja perkussioilla ääniavaruuden, jossa soi luovasti myös syntetisaattori. Vain erittäin selestiaalisella päätösraidalla vierailee pianisti Jussi Fredriksson, mutta ei siinäkään pianoa ainakaan tunnistettavasti kuulla. Jälki on aivan omanlaistaan: kiehtovaa ja rauhoittavaa. Jos alkaa olemaan päässä ahdasta, niin tällä sinne saa nopeasti tilaa, kunhan vain antautuu Kallion johdattelemalle tripille avomielisesti ja läsnä ollen." -Jussi Niemi / Soundi.

Kallio on koonnut ympärilleen monipuolisen ja luovan ryhmän, joka hallitsee pääsoittimiensa lisäksi myös gongien soittamisen hartaan taidon.

Kokoonpanossa soittavat:

Mika Kallio - Gongit ja syntetisaattori 

Jussi Fredriksson - Gongit ja syntetisaattorit 

Jaska Lukkarinen - Gongit, syntetisaattori ja lyömäsoittimet
Max Zenger - bassoklarinetti, kontrabassoklarinetti ja lyömäsoittimet

Vanha 123, Kaivokatu 37b, 06100 Porvoo
Liput ennakkoon Livetosta 15/13 €, ovelta 20 €.

Ovet auki Aatos Cafen baariin klo 19.30. K-18