Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Marzi Nyman plays Jimi Hendrix,Original Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo17.3. Klo 18:00

keikka

Musiikin monitaituri, kitaristi Marzi Nyman ottaa yhtyeensä kanssa haltuun kitaristilegenda Jimi Hendrixin tuotannon kulmakivet, jotka mullistivat populaarimusiikin ja nostivat Hendrixin kaikkien aikojen parhaiden sähkökitaristien joukkoon.

Marzi Nyman on vaikuttanut kitaristina lukuisissa eturivin jazzyhtyeissä. Nyman on myös työskennellyt teattereissa, televisiossa ja säveltänyt teoksia orkestereille. Pelkästään tällä vuosituhannella “musiikin kameleontiksi” kutsuttu monitaituri on ehtinyt soittaa kymmenillä levyillä.

Marzi Nyman, kitara
Niko Kumpuvaara, harmonikka
Heikki Laine, basso
Anssi Nykänen, rummut

Konsertti alkaa Espoon musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin esityksellä klo 18.

17.30 ovet
18.00 Ebeli Show: Tisdag
19.00 Marzi Nyman plays Jimi Hendrix

Liput 20 € + toimitusmaksut (alk. 1,50 €, lippu.fi)
Opiskelijat 15 €
Liput myynnissä ennakkoon Lippu.fi ja ovella 0,5 h ennen konserttia, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Mika Kallio Gong OdysseySellosali, espoo17.3. Klo 19:00

Liput 22 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €)

Lyömäsoitintaiteilija Mika Kallion neljäs oma levy Gong Odyssey julkaistiin kesäkuussa 2022. Levyllä pääosassa ovat kiehtovat gongit. Sävellykset huojuvat gongien luonteen mukaisesti ambientin ja improvisoidun musiikin välimaastossa. Kallio heittäytyy rohkeasti kartoittamattomille alueille loihtien ääniavaruuden, jossa aika lakkaa olemasta. Kiertueelle yhtyeenjohtaja on koonnut ympärilleen monipuolisen ja luovan ryhmän, joka hallitsee pääsoittimiensa lisäksi myös gongien soittamisen hartaan taidon.

Mika Kallio tunnetaan sooloprojektiensa lisäksi mm. Jussi Fredriksson Triosta ja Verneri Pohjola Quartetista. Pianisti-rumpali Jussi Fredriksson soittaa oman trionsa lisäksi mm. Pope Puolitaival Nordic 4 ja Freezer-yhtyeissä. Puupuhallinspesialisti Max Zenger johtaa omia Globus- ja Maxxxtet-yhtyeitään, ja rumpali Jaska Lukkarista näkee ja kuulee mm. Timo Lassy Triossa ja Ricky-Tick Big Bandissa.