Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 10.7.

helsinki

SunJazz: SOMA,Tenho Restobar, helsinki10.7. Klo 19:00

SOMA

Vapaa pääsy

SOMA on nuorten muusikoiden dynaaminen jazzkvartetti. Se soittaa jäsentensä omia sävellyksiä mielenkiintoisella ja raikkaalla otteella!

Aliisa Pihlanne - laulu
Sonja Kaipainen - piano
Jussi Hovilainen - basso
Johan Dahlbo - rummut

jyväskylä

Jukka Gustavson & STREET LEVEL,Jyväskylän Kesä, jyväskylä10.7. Klo 18:00

keikka

Liput 32/28/23 €

Vuonna 2017 perustettu Street Level on Jukka Gustavsonin uusi yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät progressiivinen rock, fuusiojazz ja funk. Kokoonpanon muodostavat laulaja-kosketinsoittaja Jukka Gustavson, basisti Jan-Olof Strandberg sekä rumpali Thomas Törnroos. Yhtyeen ensimmäinen levy Natural High julkaistiin vuonna 2021. Enimmäkseen instrumentaalisella levyllä kosketinsoittajalegenda Gustavsonin rikkaat harmoniat pääsevät upeasti oikeuksiinsa.

Dynaamisen trion soinnissa kuuluu kaikuja Wigwamista sekä elämän ja kadun äänistä. Jukka Gustavson tunnetaan erityisesti suomiprogen pioneeriyhtye Wigwamista. Gustavson on sittemmin tehnyt myös monipuolisen soolotuotannon.

savonlinna

II Saimaa Jazz Festival - Kalevi Hämäläinen Group,Kulttuurikellari, savonlinna10.7. Klo 19:00

keikka

Saimaa Jazz Festivaalin päätöspäivänä Kulttuurikellarin lavalle nousee savonlinnalaislähtöinen Kalevi Hämäläinen Group!

Vuonna 2015 perustettu Kalevi Hämäläinen Group nousi toden teolla osaksi suomalaista fuusiojazzin kenttää keväällä 2020 julkaistuaan First Days of Summer -debyyttialbuminsa. Modernin jazzkvartetin persoonallinen soundi on noteerattu niin jazz- kuin progeväen keskuudessa, ja yhtyeen kappaleet ovat löytäneet tiensä sekä Yleisradion että kaupallisen radion soittolistoille. Jazzin ohella progressiivisesta rockista ja pop-musiikista ammentaville kappaleille tunnusomaisia ovat etenkin ilmavat melodiat sekä duurivoittoiset harmoniat, joiden oheen mahtuu myös yllätyksiä.

Kalevi Hämäläinen – Piano, koskettimet, sävellykset
Juho Koskivirta – Kitara 
Valtteri Rouhiainen – Basso
Ilmari Hämäläinen – Rummut


Konsertti sisältyy festivaalipassin hintaan!

taalintehdas

Chaplin in the park - Entr'acte: "Eternally", a taste of songs composed by Charlie Chaplin,Baltic Jazz, taalintehdas10.7. Klo 13:00

Liput 25 €

Charlie Chaplin valloittaa valkokankaan Antti Sarpilan esittäessä Tin Pan Alley-aikakauden musiikkia pianolla. Elokuvien välissä Classic Jazziin erikoistunut laulajatar Shirley Sparks esittää Chaplinin upeaa säveltuotantoa Sarpilan säestämänä.