Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 3.7.

helsinki

SunJazz: Maja Mannila trio,Tenho Restobar, helsinki3.7. Klo 19:00

Vapaa pääsy

Laulaja, pianisti ja säveltäjä Maja Mannila julkaisee debyyttialbuminsa Up and Down perjantaina 24. kesäkuuta. Albumilla matkustetaan elämän vuoristoradassa ja kasvetaan ihmisenä. Lyriikoista huokuu niin voimaannuttavat sanomat kuin rakkaus musiikkiin.

Levynjulkaisua juhlistetaan Tenho SunJazzeilla 3.7. Maja Mannilan musiikissa keskeisiä teemoja ovat musikaalinen, henkinen ja fyysinen vapaus. Trionsa kanssa hän esittää omia englanninkielisiä kappaleitaan, joissa sekoittuu r'n'b, soul, jazz ja pop. Yhtyeessä Mannilan kanssa musisoivat Severi Sorjonen (rummut) ja Johannes Granroth (basso). Albumin rummut on äänitetty Sonic Pump Studiolla ja loput raidat Mannilan ja Granrothin kotistudiolla. Granroth on vastannut pääosin äänityksistä ja toimii myös albumin miksaajana. Tulevalta albumilta on lohkaistu ennakkosinglet Through it all sekä viimeisimpänä julkaistu With You.

savonlinna

II Saimaa Jazz Festival - Rauno Tikkanen Quartet feat. Sanna Rosberg,Kulttuurikellari, savonlinna3.7. Klo 15:00

keikka

30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Rauno Tikkanen Quartet on Kuopiossa kotipaikkaansa pitävä ammattimuusikoiden muodostama kokoonpano. Yhtye soittaa iloisia ja svengaavia evergreenejä, joten tämä konsertti sopii erityisesti perinteisen jazzin ystäville!

Sanna Rosberg – laulu
Rauno Tikkanen – klarinetti, saksofoni
Jori Vuorinen – piano
Jarmo Hiekkala – kontrabasso
Mika Hietala – rummut


Konsertti sisältyy festivaalipassin hintaan!