Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 9.7.

savonlinna

II Saimaa Jazz Festival - Filemon von Numers Quartet,Kulttuurikellari, savonlinna9.7. Klo 16:00

Filemon von Numers

keikka

Basisti-säveltäjä Filemon von Numers tuo uunituoreen kvartettinsa Saimaa Jazz Festivaaleille. Yhtyeen instrumentaatio mahdollistaa sävellysten vapaamuotoisen tulkinnan, jossa kaikki soittajat tuovat oman näkemyksensä sävellyksiin. Omien sävellysten lisäksi konsertissa kuullaan sävellyksiä mm. Thelonious Monkin ja Ornette Colemanin tuotannosta, josta von Numers on vahvasti ominut vaikutteita.

Filemon von Numers – kontrabasso
Tomi Nikku – trumpetti
Jarno Tikka – tenorisaksofoni
Teemu Mustonen – rummut


Konsertti sisältyy festivaalipassin hintaan!

II Saimaa Jazz Festival - Sointi Jazz Orchestra feat. Aili Järvelä,Kulttuurikellari, savonlinna9.7. Klo 19:00

keikka

Vuonna 2013 perustettu 18-henkinen Sointi Jazz Orchestra tunnetaan persoonallisesta big band -perinnettä uudistavasta soundista ja ainutlaatuisista konserttikokonaisuuksista. Saimaa Jazz Festivaalilla yhtye esiintyy yhdessä sielukkaana tulkitsijana tunnetun laulaja Aili Järvelän kanssa. Konsertissa kuullaan SJO:n ja Järvelän syksyllä 2021 julkaistun Unituulia-albumin ohjelmistoa sekä orkesterin oman tuotannon parhaita paloja.

sointijazzorchestra.com
ailijarvela.com

Konsertti sisältyy festivaalipassin hintaan!

Konsertin jälkeen järjestetään yleisölle avoimet jamit.

taalintehdas, kemiönsaari

Let´s Misbehave - A Dazzling Jazz Age Soirée,Le Cabaret Baltic, taalintehdas, kemiönsaari9.7. Klo 20:00

Shirley Sparks

Antti Sarpila

Marian Petrescu

Olli Soikkeli

Duo DizzyQueens

Mildreds kompani

Lady Laverna

keikka

Varaukset sähköpostitse: baltic.jazz@kimitoon.fi. Lipun hintaan sisältyy alkumalja.
Huom! Rajoitettu määrä paikkoja, ainoastaan ennakkomyynnissä.
Ikäraja: 18 vuotta

Luvassa on elämyksellinen teemailta, jota on inspiroinut salakuljetus saaristossa, kieltolaki sekä loistelias jazz-aika. Tunnelmallisessa salakapakkamiljöössä voi koko lauantai-illan aikana nauttia elävästä musiikista, esityksistä ja elämyksistä.

Marian Petrescu & Olli Soikkeli Duon seurassa on luvassa Django Reinhardtin säveliä, Dizzy Queens viihdyttää näyttävällä jazz show'llaan ja Shirley Sparks & Antti Sarpila tarjoaa parhaita jazzklassikoita laulu-pianokombollaan. Ahvenanmaalainen Mildreds kompani pistää korot kattoon eri 1920-luvun tanssityylein ja Lady Laverna viettelee burleskesityksellään.

Osallistujia kehotetaan varustautumaan Charleston-ystävällisillä kengillä. Aikakauteen sopivat vaatteet ja asusteet ovat tervetulleita ja paras asu tullaan palkitsemaan!