Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Flame Jazz: Joona Toivanen Trio,Move-sali, Logomo, turku25.3. Klo 19:00

keikka

Ennakkoliput: Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
S-etulippu 20 € (max 2 lippua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Konsertti järjestetään Move-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alkaen.

Joona Toivanen Trio juhlii odotetun Both Only -albuminsa julkaisua kiertueella, joka tuo yhtyeen Logomoon perjantaina 25. maaliskuuta.

Taidokkaalla otteella improvisoiva Joona Toivanen Trio on aina ollut ilmaisussaan hillityn minimalistinen. Uusi Both Only -albumi vie kolmikon soundia rohkeasti elektroniseen ja abstraktiin suuntaan. Levy on neljän vuorokauden studiosession aikana syntynyt kokonaisuus, jossa sävellykset, soundit ja rakenteet luotiin göteborgilaisen studion syövereissä. Sekä levyllä että livenä liikutaan hypnoottisesti jazzin, elokuvallisen musiikin ja elektronisen ambientin maailmassa.Pianisti Joona Toivanen (s. 1981), basisti Tapani Toivanen ja rumpali Olavi Louhivuori perustivat trion lukiolaisina vuonna 1997. Jyväskylästä lähtöisin olevat muusikot ovat tätä nykyä hajaantuneet ympäri Pohjoismaita ja ovat tahoillaan aktiivisia eri projekteissa. Joona Toivanen Trion 2000-luvun alun tuotantoa on kuvailtu usein pohjoismaisen lyyriseksi ja melodiseksi jazziksi, mutta Teosto-palkinnon vuonna 2018 voittaneen XX-levyn myötä musiikin suunta on mennyt kohti modernia minimalismia.We Jazz Recordsin tänä keväänä julkaisema Both Only on ryhmän seitsemäs pitkäsoitto. Sävellykset on kreditoitu yhteisiksi lukuunottamatta kolmea teosta, joista yksi on pianistin käsialaa ja kaksi hänen basistiveljensä. Ympäri maailmaa kiertänyt kombo esittelee eheimmän ja yhtenäisimmän teoksensa, jonka melankoliset kappaleet jättävät myös tilaa vapaalle improvisaatiolle. Pitkiä kaaria maalailevat modernit sävellykset yhdistelevät kokeellista instrumenttien käsittelyä ja elektronisia äänimaisemia yhtyeelle ominaiseen minimalistiseen akustiseen ilmaisuun.

Joona Toivanen – piano

Tapani Toivanen – basso

Olavi Louhivuori – rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.