Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 2.3.

helsinki

Savoy JAZZFest 2022: Pete Parkkonen Jazz Orchestra: Dream A Little Dream Of Me,Pikku-Finlandia, helsinki2.3. Klo 19:00

Pete Parkkonen Jazz Orchestra

keikka

Savoy JAZZFest 2022 käynnistyy erikoiskonsertilla keskiviikkona 2. maaliskuuta Töölönlahden rannalla. Yhteistyössä Finlandia-talon kanssa järjestettävässä Show & Dinner -illassa esiintyy ensimmäistä kertaa karismaattinen laulaja Pete Parkkonen kotimaisista huippumuusikoista koostuvan jazzorkesterinsa kanssa.

Finlandia-talon perusparannuksen ajaksi Töölönlahdelle noussut Pikku-Finlandia on puuarkkitehtuurin helmi, joka luo tunnelmalliset puitteet illalliselle sekä klubi-illalle, jossa Pete Parkkonen Jazz Orchestra tulkitsee jazzin, popin ja rockin klassikoita Dream A Little Dream Of Me -ohjelmistollaan.

Dinner & Show –pakettiin kuuluva illallinen:

Savoy JAZZ -menu

Leppäsavustettua lohta ja aniksella maustettua jogurttia
-yrttikrassi-salaattia ja fenkolia
***
Ylikypsää härän entrecotea
-mustalla torvisienellä maustettua viinikastiketta
-perunaconfit ja häränpekoni-vaahtoa
-mustajuurta ja härkäpapua
****
Maitosuklaaganache
-lakkaa ja vaniljaa

Ravintola tulee olemaan suoraan yhteydessä illallisen ostaneisiin juomatilauksen ja erikoisruokavalioiden osalta. Tiedustelut ja tilaukset: ravintola@finlandiatalo.fi

***
Esitys on K18. Konsertin kesto n. kaksi tuntia, sisältää väliajan. Konsertti ei sisälly Savoy JAZZFest -festivaalipassiin.

Liput:
Show & dinner 99 €, lipun hintaan sisältyy naulakkomaksu (3€). Numeroimattomat pöytäpaikat. Dinner-asiakkaat sisään klo 18.00 alkaen. Pöytiin ohjaus seurueen koon mukaan.
Peruslippu 47 €, istumapaikat, joihin ei sisälly ruokailua.

Show& Dinner lipun hintaan sisältyy naulakkomaksu (3€). Muilta veloitamme paikan päällä naulakkomaksun (3€).

kuopio

Mathias Sandberg Trio,Trattoria sorrento Wanha Mylly, kuopio2.3. Klo 19:00

keikka

Liput 15 / 10 €

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalainen musiikkilehti Jazziz Magazine on kutsunut "yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista", kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa. Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Sandbergin triossa soittavat jazzmusiikin maisteri Zacharias Holmkvist (kontrabasso) ja pitkän uran tehnyt Stefan Brokvist (rummut).