Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 15.3.

oulu

OMJ 2022: Jukka Perko Early Birds,Teatteri Rio, oulu15.3. Klo 19:00

keikka
Oulun Musiikkijuhlat 2022
JUKKA PERKO EARLY BIRDS
plays Secret Jazz
Ti 15.3. klo 19.00
Teatteri Rio (Hallituskatu 11)
Liput 20/11/8 €
Jazz-20 ry:n jäsenet 11 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Hintoihin lisätään Ticketmasterin tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.
 
*Konserttiin saatavilla liput S-Etuhintaan. Tarkemmat tiedot S-mobiilista.
 
Konsertin kesto noin 1 h 45 min (sis. väliaika)
 
Ikäraja: K18
 
Teatteri Rion eteispalvelumaksu on 3 €
 
Mikä on jazzin syvin olemus? Yhtä ainoaa oikeaa vastausta ei liene olemassa, mutta Jukka, Teppo ja Eero lähestyvät kysymystä soittamalla Amerikan ikivihreitä, jotka eivät ole ”puhkisoitettuja” vaan pikemminkin päinvastoin! Muina agentteina tämä kolmikko kaivaa esiin suurelta yleisöltä melkeinpä salaisiksi jääneitä upeita sävelmiä. Samalla he tulevat vastanneeksi alkuperäiseen kysymykseen: Jazz on iloa, svengiä, yhteistä etsimistä ja löytämistä sekä ennen kaikkea tämän kaiken jakamista kuulijoiden kanssa.
 
Jukka Perko | saksofonit
Teppo Mäkynen | rummut
Eero Seppä | basso
 
Konsertissa noudatetaan viranomaisten ohjeita terveysturvallisuudesta. Ajankohtaisista ohjeista tiedotetaan lähempänä konserttipäivää Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.