Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 22.3.

oulu

OMJ 2022: Alice Carreri & Olli Estola Quartet,Teatteri Rio, oulu22.3. Klo 19:00

Olli Estola Quartet

keikka
Oulun Musiikkijuhlat 2022
ALICE CARRERI & OLLI ESTOLA QUARTET
Ti 22.3.2022 klo 19:00
Teatteri Rio (Hallituskatu 11)
Liput 20/11/8 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Hintoihin lisätään Ticketmasterin tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.
 
*Konserttiin saatavilla liput S-Etuhintaan. Tarkemmat tiedot S-mobiilista.
 
Konsertin kesto noin 1 h 45 min (sis. väliaika)
 
Ikäraja: K18
 
Teatteri Rion eteispalvelumaksu on 3 €
 
Italialais-amerikkalaistaustainen jazzlaulaja Alice Carreri on ollut osana Kööpenhaminan jazzyhteisöä jo usean vuoden ajan. Hän on työskennellyn muun muassa Jacob Fischerin, Hans Ulrikin, Hugo Rasmussenin sekä Jacob Christoffersenin kanssa, sekä säveltänyt musiikkia mm. DON GNU -tanssiryhmälle. Hänen laajaan jazz-ohjelmistoonsa kuuluvat niin Billie Holidayn, Cole Porterin ja Kurt Weillin sävelmät kuin modernimmat tulkinnat mm. Black Keysin, The Raconteursin ja Janelle Monaen kappaleista. Olli Estolan johtama kvartetti on esiintynyt Alicen kanssa jo vuodesta 2014.
 
Alice Carreri | laulu
Janne Mikkonen | kitara
Jaakko Konttila | kontrabasso
Sami Leponiemi | saksofonit
Olli Estola | rummut
 
Katso festivaalin muu ohjelma: www.omj.fi
 
Konsertissa noudatetaan viranomaisten ohjeita terveysturvallisuudesta. Ajankohtaisista ohjeista tiedotetaan lähempänä konserttipäivää Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

pori

Validi Karkia -klubi: Joona Toivanen Trio,Porin Raatihuoneen sali, pori22.3. Klo 19:00

keikka

Showtime klo 19.00, ovet klo 18.00
Liput 25€. Ennakkovaraukset kukkesand@hotmail.com
Konsertti on ikärajaton.

Säveltäjä-pianisti Joona Toivasen luotsaama trio saapuu levynjulkaisukeikalle Validiin 22.3. kokoonpanossaan rumpali Olavi Louhivuori ja basisti Tapani Toivanen.

We Jazz -levy-yhtiö julkaisi helmikuussa Joona Toivanen Trion uuden ja odotetun levyn Both Only. Levy sai tuoreeltaan Soundissa 5/5 tähteä.

Kyseessä on neljän vuorokauden studiosession aikana luotu kokonaisuus, jossa biisit, soundit ja rakenteet luotiin göteborgilaisen studion syövereissä. Sekä levyllä että livenä liikutaan hypnoottisesti jazzin, elokuvallisen musiikin ja ambientin maailmassa. Akustinen triosoitto sekoittuu hienovaraisiin elektronisiin elementteihin, ja Both Only on eräänlainen uusi linjaveto verrattuna trion aikaisempaan tuotantoon. Joona Toivanen Trion edellinen levy XX voitti Teosto-palkinnon, ja uudella levyllä kolmikko vie ilmaisuaan rohkeasti uuteen suuntaan.

Joona Toivanen Trio: Joona Toivanen, piano / Tapani Toivanen, basso / Olavi Louhivuori, rummut