Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

OMJ 2022: Aki Rissanen Trio,Teatteri Rio, oulu24.3. Klo 20:00

keikka
Oulun Musiikkijuhlat 2022
AKI RISSANEN TRIO
To 24.3.2022 klo 20:00
Teatteri Rio (Hallituskatu 11)
Liput 20/11/8 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Hintoihin lisätään Ticketmasterin tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.
 
*Konserttiin saatavilla liput S-Etuhintaan. Tarkemmat tiedot S-mobiilista.
 
Konsertin kesto noin 1 h 45 min (sis. väliaika)
 
Ikäraja: K18
 
Teatteri Rion eteispalvelumaksu on 3 €
 
Aki Rissanen Trio on yksi maamme johtavista jazzyhtyeistä. Brittiläisen Edition Recordsin julkaisemat kolme levyä (Amorandom, 2016; Another North, 2017 ja Art In Motion, 2019) ovat olleet vahva voimannäyttö yhtyeen kyvyistä ja tuoneet nykyään Ranskassa asuvalle pianisti Aki Rissaselle kansainvälisen läpimurron. Art In Motion valittiin Helsingin Sanomien kahden parhaan jazzlevyn joukkoon vuonna 2019 ja se sai Editor's Pick maininnan merkittävimmässä jazzlehdessä Downbeatissa.
Nyt Jazzliiton kiertueen myötä keikoille palaa entistä vahvemmin yhteenhitsautunut trio, jonka soittoa on kuvailtu omaleimaisen erottuvaksi ja kunnianhimoiseksi. Rissasen oma tuntemus vahvistaa arviot:
 
"Art In Motionin materiaalin soittaminen keikoilla on ainakin minulle osoittanut, että soundimme erottuu entistä enemmän muista yhtyeistä. Vaikka trio kantaakin nimeäni, Antin ja Tepon panos soundiin on ollut merkittävä. On mahtava huomata, että bändillä on aina jotakin uutta sanottavaa."
 
Konsertin ohessa kuullaan kirjailija, psykiatri, jazz-pianisti ja pitkän uran poliitikkona tehneen Claes Anderssonin (1937–2019) elämää ja jazzia käsittelevää runoutta.
 
Aki Rissanen | piano
Antti Lötjönen | basso
Teppo Mäkynen | rummut
 
Runot: Claes Andersson
Runojen lausunta: DJ Bunuel
 
Yhteistyössä:
Suomen Jazzliitto
 
Katso festivaalin muu ohjelma: www.omj.fi
 
Konsertissa noudatetaan viranomaisten ohjeita terveysturvallisuudesta. Ajankohtaisista ohjeista tiedotetaan lähempänä konserttipäivää Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Keikat samana päivänä kaupungissa oulu

Ei muita keikkoja.