Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 24.11.

helsinki

Aili Julia,Tenho, helsinki24.11. Klo 19:00

Aili Julia

Aili Julia esittää englanninkielistä musiikkia, jossa on vahvoja jazz ja blues vaikutteita. Yhtyeen muusikot koostuvat Suomen nuorista jazztähdistä, joiden muihin yhtyeisiin kuuluvat muun muassa OK:KO, TRI-, Kadi Vija Trio ja Ina Forsmann. Aili Julian runolliset tekstit ja uskomaton karisma kohtaavat rohkean, svengaavan ja läsnäolevan jazzyhtyeen.

Aili Julia - laulu
Mikael Saastamoinen - kontrabasso
Samuli Rautiainen - piano
Hector Lepe - kitara
Arttu Huopainen - rummut
Casimir Ekman - tenorisaksofoni

loviisa

Vapaat äänet: Mikko Innanen Autonomus,Kino Marilyn, loviisa24.11. Klo 19:00

keikka

LOVIISAN SOITTOKUNNAN KASVATTI SAKSOFONISTI MIKKO INNANEN TUO KANSAINVÄLISEN JAZZKVARTETTINSA KINO MARILYNIIN KESKIVIIKKONA 24.11.

Saksofonisti Mikko Innasen Autonomus on sekä nelihenkinen yhtye, sävellyssarja että musiikillinen filosofia. Pohjoismaisista huippusoittajista koostuva kvartetti tutkii ja tulkitsee Innasen sävellyksiä nimensä mukaisesti itseohjautuvasti ja joka esityskerralla eri tavalla. Innanen sävelsi ohjelmiston 40 teosta talvella 2018-19. Sävellykset ovat päiväkirjamaisia. Johtoajatuksena oli ottaa vastaan musiikillisia ideoita sellaisina kuin ne tulevat ja pyrkiä kirjaamaan ne ylös liikaa miettimättä ja arvottamatta.

Mikko Innanen (s. 1978 Lapinjärvellä) on luonut mittavan kansainvälisen uran saksofonistina, säveltäjänä, yhtyeenjohtajana ja solistina. Hänen muista kokoonpanoistaan mainittakoon Mikko Innanen 10+, Mikko Innanen & Innkvisitio, Gourmet, PLOP, Mikko Innasen Maakuntalaulu-uudistus ja Innanen/Pasborg/Piromalli. Hän sai Jazzliiton Yrjö-palkinnon 2008. Loviisassa soittoharrastuksen Bengt Ingelininoppilaana aloittanut Innanen on säännöllisesti esiintynyt nuoruuskaupungissaan eri kokoonpanoissa.

Kvartetin muut jäsenet, norjalaispianisti Håvard Wiik, basisti Antti Lötjönen ja tanskalaisrumpali Peter Bruun ovat kaikki vahvoja ja persoonallisia muusikoita, jotka omalla tulkinnallaan auttavat viemään Innasen moni-ilmeiset ja -tulkintaiset sävellykset uusiin, ennenkuulumattomiin äänimaailmoihin. Fiasko Records julkaisi kolmois-CD:n ”Mikko Innanen Autonomus: I-XXX” marraskuussa 2019.

Mikko Innanen saksofonit
Håvard Wiik piano (Norja)
Antti Lötjönen basso
Peter Bruun rummut (Tanska)
Kino Marilyn

ovet auki klo 18:00 | Liput 15 € maksu käteisellä tai Mobile Pay | K-18

Kuningattarenkatu 17, Loviisa | Loviisan kulttuuritoimen tuella

järj. Vapaat äänet, EX Quarantine Club Lovisa, Free Okapi ja Kino Marilyn

turku

Turku Jazz Orchestra & Tero Lindberg: Cold War 3.0,Teatro-sali, Logomo, turku24.11. Klo 19:00

keikka

Turku Jazz Orchestraa taiteellisena johtajana vuosina 2018-2021 luotsannut trumpetisti Tero Lindberg päättää toimikautensa juhlakiertueella. Lindberg on säveltänyt uunituoreen Cold War 3.0 -teoksensa inspiroituneena aikakautemme dramaattisista käänteistä. Teoksen sävellykset ammentavat uudenlaisesta kylmästä sodasta, jossa disinformaatio, pandemia, demokratian horjuminen ja väkivaltaisten konfliktien uhka ovat jälleen arkitodellisuutta. Musiikissa fuusioituvat jazzin ja rytmimusiikin eri lajit swingistä rockiin kuvastaen demokratioiden ja autoritääristen diktatuurien kamppailua elintilasta. Luvassa on elokuvallista takaa-ajoa, kuumia rytmejä, viileää groovea ja tietenkin paljon korkeita ääniä!

LIPUT Lippu.fi
Normaali 30 €
Viking Club -etu 27,5 €
Eläkeläiset 25 €
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15 €

Pääsy tapahtumaan vain koronapassilla. Koronapassivaatimus koskee kaikkia yli 16-vuotiaita. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi. Turussa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa.

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomossa klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään Teatro-salissa, sisäänkäynti Teatron ovesta klo 18 alk. Konsertin kesto on n. 70 min, ei väliaikaa.

Cold War 3.0 -kiertue
24.11. klo 19 Teatro-sali, Logomo, Turku
25.11. klo 19 Kulttuurikeskus Cruselli, Uusikaupunki
27.11. klo 19 Kulttuuritila Näkkäri, Salo

Konsertti striimataan Logomosta livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.

LIVE STREAM -LIPUT: Lippu.fi (tulossa myyntiin pian)
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu / perhelippu 19,90 €

Stream-liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. Lippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk