Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 20.11.

helsinki

Jimi Tenor & UMO Helsinki Jazz Orchestra: Terra Exotica,Savoy-teatteri, helsinki20.11. Klo 19:00

Kun Jimi Tenor ja UMO kohtaavat, on tapana syntyä jotain eeppistä.

Terra Exotica sai inspiraationsa lähimetsistä ja meren rannalta, japanilaisesta filmiajan elokuvamusiikista, Sun Ran ja Salah Ragabin kaltaisista yhtyeistä.

– Luvassa on melko eksoottinen kokonaisuus, jonka olen säveltänyt varta vasten UMO Helsinki Jazz Orchestralle. Sun Ran ja Salah Ragabin vaikutteiden lisäksi biiseissä on ripaus myös bluesia ja jopa swingiä. Yhteinen albumimme Terra Exotica ilmestyy loppuvuoden aikana, Jimi Tenor lupaa.

Konsertin kapellimestarina toimii Ed Partyka.

Konsertin kesto n. 80 min, ei väliaikaa. Liput Lippu.fi 27,50 € / 20 €. 

Jimi Tenor on suomalainen säveltäjä ja multi-instrumentalisti – ja tae omaperäisestä taiteesta, oli kyseessä sitten sooloprojektina syntynyt elektroninen musiikki tai bändin kanssa tehty jazzfunk. Hän laulaa, soittaa saksofoneja, huiluja, koskettimia ja itse rakentamiaan soittimia. Kansainvälisestikin menestynyt monitoimimies on musiikkiuransa lisäksi mm. valokuvannut, ohjannut lyhytelokuvia ja suunnitellut vaatteita. www.jimitenor.com

lahti

Lahden Jazztori: Teemu Viinikainen,Pikkuteatteri, lahti20.11. Klo 16:00

Liput ennakkoon Tiketistä 22,50/17,50, ovelta 25/18 e

Teemu Viinikainen on yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista jazzkitaristeista. Hänen soitossaan ilmaisuvoima, svengi ja virtuositeetti ovat tärkeitä elementtejä, mutta päällimmäisiksi tuntemukseksi häntä kuunnellessa nousevat kuitenkin vahva läsnäolo, herkkyys ja kitaran kaunis sointi.

tampere

Sami Saari & Jazzpojat - G Livelabin päivätanssit,G Livelab Tampere, tampere20.11. Klo 15:00

Liput 20€

Karismaattisena solistina ja suomisoulin kuninkaanakin tunnettu Sami Saari tanssittaa väkeä yhdessä yhtyeensä Jazzpoikien kanssa G Livelabin päivätansseissa. Saaren ja Jazzpoikien settilistalla kuullaan svengaavaa jazzia ja soulia niin lainattujen kuin omienkin kappaleiden muodossa.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta hintaan 15 € / kpl. Ovilipunmyynti aloitetaan keikkapäivänä klo 14. Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Sami Saari - laulu
Mikael Myrskog - piano
Eero Seppä - basso
Ville Pynssi - rummut

turku

Flame Jazz: Mikko Innanen Autonomus (FI/NO/DK),Move-sali, Logomo, turku20.11. Klo 19:00

Mikko Innanen

Jazzin Itsehallintomalli Vapaat äänet -kiertueella (www)

keikka

Saksofonisti Mikko Innasen Autonomus on sekä nelihenkinen yhtye, sävellyssarja että musiikillinen filosofia. Pohjoismaisista huippusoittajista koostuva kvartetti tutkii ja tulkitsee Innasen sävellyksiä nimensä mukaisesti itseohjautuvasti ja joka esityskerralla eri tavalla. Sävellysprosessin johtoajatuksena oli ottaa vastaan musiikillisia ideoita sellaisina kuin ne tulevat ja pyrkiä kirjaamaan ne päiväkirjamaisesti ylös liikaa miettimättä ja arvottamatta. Kvartetin jäsenet ovat kaikki vahvoja ja persoonallisia muusikoita, jotka omalla tulkinnallaan auttavat viemään Innasen moni-ilmeiset ja -tulkintaiset sävellykset uusiin, ennenkuulumattomiin äänimaailmoihin.

”This selection shows Innanen’s skills in creating a panoply of intense musical sketches  as abstract as the graphics they are inspired by.” – All About Jazz

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

 

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
S-etu 18 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

HUOM! SISÄÄNPÄÄSY VAIN KORONAPASSILLA! Koronapassivaatimus koskee kaikkia yli 16-vuotiaita. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.

Konsertti järjestetään Move-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta.

Ennakkoon ostetulla lipulla voit osallistua myös Logomon 10-vuotisjuhliin! Katso ohjelma: logomo.fi

Konsertti striimataan Logomosta livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.

LIVE STREAM -LIPUT: Lippu.fi 
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu / perhelippu 19,90 €

Stream-liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. Lippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk