Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 27.11.

joensuu

Vapaat äänet: Mikko Innanen Autonomus,Carelia-sali, joensuu27.11. Klo 17:00

keikka

POHJOISMAISTA HUIPPUSOITTAJISTA KOOSTUVA SAKSOFONISTI MIKKO INNASEN KVARTETTI CARELIA-SALISSA LAUANTAINA 27.11.


MIKKO INNANEN AUTONOMUS
Mikko Innanen saksofonit
Håvard Wiik piano (Norja)
Antti Lötjönen basso
Peter Bruun rummut (Tanska)

La 27.11. klo 17 Joensuu, Carelia-sali / Jazzkerho 76 ry

Liput 20/15/5€ Ennakko KK-KUVA

JAZZIN ITSEHALLINTOMALLI VAPAAT ÄÄNET - KIERTUEELLA 17.-28.11.2021

Pohjoismaisista huippusoittajista koostuvaa saksofonisti Mikko Innasen Autonomusta kuullaan ympäri maata marraskuun toisella puoliskolla. Vapaat äänet -agentuurin tuottama kiertue käsittää 12 konserttia Suomessa Oulusta Jokioisiin 17.-28.11. ja päättyy Vilnassa, Liettuassa 30.11. Helsinki Jazzin ja Hietsu is Happeningin järjestämässä Helsingin konsertissa 22.11. esiintyy myös jousiyhtye Halo Strings, joka soittaa musiikkia Innasen Autonomus-sarjasta.

Saksofonisti Mikko Innasen Autonomus on sekä nelihenkinen yhtye, sävellyssarja että musiikillinen filosofia. Pohjoismaisista huippusoittajista koostuva kvartetti tutkii ja tulkitsee Innasen sävellyksiä nimensä mukaisesti itseohjautuvasti ja joka esityskerralla eri tavalla. Innanen sävelsi ohjelmiston 40 teosta talvella 2018-19. Sävellykset ovat päiväkirjamaisia. Johtoajatuksena oli ottaa vastaan musiikillisia ideoita sellaisina kuin ne tulevat ja pyrkiä kirjaamaan ne ylös liikaa miettimättä ja arvottamatta.

Kiertueen yhteistuotanto: Vapaat äänet & Suomen Jazzliitto
Kiertueen tuki: MES
Yhteistyökumppani: Kumu drums

salo

SaloJazz Live: Turku Jazz Orchestra & Tero Lindberg: Cold War 3.0,Kulttuuritila Näkkäri, salo27.11. Klo 19:00

keikka

Liput 25 €
Eläkeläiset 20€
Koululaiset, opiskelijat 15 €


Ovet avataan klo 18:40

Turku Jazz Orchestra

Tero Lindberg – sävellykset, trumpetti ja orkesterin johto

Turku Jazz Orchestraa taiteellisena johtajana vuosina 2018-2021 luotsannut trumpetisti Tero Lindberg päättää toimikautensa juhlakiertueella. Lindberg on säveltänyt uunituoreen Cold War 3.0 -teoksensa inspiroituneena aikakautemme dramaattisista käänteistä. Teoksen sävellykset ammentavat uudenlaisesta kylmästä sodasta, jossa disinformaatio, pandemia, demokratian horjuminen ja väkivaltaisten konfliktien uhka ovat jälleen arkitodellisuutta.
Musiikissa fuusioituvat jazzin ja rytmimusiikin eri lajit swingistä rockiin kuvastaen demokratioiden ja autoritääristen diktatuurien kamppailua elintilasta. Luvassa on elokuvallista takaa-ajoa, kuumia rytmejä, viileää groovea ja tietenkin paljon korkeita ääniä!