Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 18.10.

helsinki

Carmen Lundy (USA) & The Sibis Jazz Students – Mestarikurssin päätöskonsertti,Musiikkitalo, Black Box, helsinki18.10. Klo 19:00

keikka

The Sibis Jazz Students – Mestarikurssin päätöskonsertti

Konsertti-illan ensimmäisessä osassa kuullaan Carmen Lundyn mestarikurssin ohjelmistoa. Carmen Lundy ohjaa jazzosaston opiskelijoita kolmen päivän ajan, jonka päätteeksi opiskelijat esittävät valmistamansa ohjelmistokokonaisuuden.

Carmen Lundy (USA)

Jazzlaulaja, sovittaja, säveltäjä Carmen Lundy vierailee Sibelius-Akatemiassa mestarikurssin ja kansainvälisen jazzlaulukonferenssin vieraana. Konsertissa kuullaan Lundyn omia sävellyksiä mm. uudelta Soul To Soul -levyltä. Carmen Lundy on pitkän uransa aikana levyttänyt 14 sooloalbumia, jotka koostuvat niin jazzklassikoita kuin myös hänen omista sävellyksistään. Kriitikoiden ylistämää vahvaa tulkitsijaa on voinut myös nähdä Broadway-musikaalien, kuten "Sophisticated Ladies" ja "They Were All Gardenias" päärooleissa. Helsinkiin Lundy saapuu oman yhtyeensä kanssa.

Carmen Lundy, laulu
Victor Gould, piano
Darryl Hall, basso
Jamison Ross, rummut

Lisätietoja:
Eeva Hohti, 040 710 4301, eeva.hohti@uniarts.fi

riihimäki

Il Mondo Di Karri with Marta Capponi Quartet,Vihreä Talo, riihimäki18.10. Klo 17:30

keikka

Jazzpianisti Karri Luhtalan italialais / englantilainen jazzyhtye esittää Marta Capponin tuotantoa. Laulaja Marta Capponi ja rumpali Emiliano Caroselli ovat vierailleet Karrin luona Suomessa useaan otteeseen. Kontrabasisti Tim Thorntonille tämä tulee olemaan ensivierailu. Karri on tehnyt yhteistyötä Martan ja Emilianon kanssa Suomen lisäksi Italiassa ja Englannissa.

Marta Capponi - laulu
Karri Luhtala - piano
Tim Thornton - kontrabasso
Emiliano Caroselli - rummut