Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 7.10.

espoo

Halme Prospekt – levynjulkaisukeikka,Sellosali, espoo7.10. Klo 19:00

keikka

Halme Prospekt on alun perin Hepa Halmeen sävellysten esittämiseen luotu kombinaatio, jonka uusimmalla levyllä avautuu aikaisempaa laaja-alaisempi ja tyylillisesti monipuolisempi musiikillinen spektri. Melodiset teemat ja vapaa improvisaatio luovat yhtyeen elektroakustisen äänimaiseman ääriviivat. Suomalaisugrilaisia juuria ja sävyjä loihtii niin levyllä kuin konsertissakin vieraileva jouhikon taitaja Pekko Käppi.

Kokoonpanon jäsenistö on laajalti ja pitkältä ajalta tunnettu mm. seuraavista yhtyeistä: Sound & Fury, Them Bird Things, Sielun Veljet, Fat Beat Sound System, Cool Sheiks, Bad Ass Brass Band, Gourmet.

Hepa Halme (saksofonit, huilu)
Matti Riikonen (trumpetti)
Esa Onttonen (kitara)
Arttu Tolonen (kitara, live-elektroniikka)
Tapani Varis (basso)
Affe Forsman (rummut)
Pekko Käppi (jouhikko)

Kesto 1 h 30 min, ei väliaikaa

Liput alkaen 9,50 €, Lippupiste. Ovelta 10 €

Naulakkomaksu 2 €

helsinki

Beat, Bass & Bone Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki7.10.

Markus Larjomaa - pasuuna, efektit
Jukka Haavisto - sähköbasso
Markku Heikkilä - rummut, lyömäsoittimet

Timo Lassy Band,Aleksanterin teatteri, helsinki7.10. Klo 19:00

keikka

Suomen johtaviin jazz-artisteihin lukeutuva Timo Lassy julkaisi uuden Love Bullet -albuminsa toukokuun lopulla. Timo Lassy Band juhlisti uutta albumia soittamalla kaksi ennakkoon loppuunmyytyä keikkaa Helsingissä. Nyt yhtye tekee toivotun seuraavan esiintymisensä kotikaupungissaan, tällä kertaa tunnelmallisessa Aleksanterin teatterissa keskiviikkona 7. lokakuuta.

Uuden Love Bullet -levyn myötä kovassa nosteessa oleva Timo Lassy on eräs tämän hetken kansainvälisesti arvostetuimmista suomalaisista jazznimistä. Lassyn levyn julkaisi saksalainen Membran/MustHaveJazz ja varsinkin Saksassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa on herätty Lassyn ja kumppaneiden verevän soul jazzin kutsuun.

Melodinen, svengaava ja energinen Love Bullet summaa Lassyn musiikin ytimen osuvasti ja keikkalavalla taitava yhtye pääsee oikeuksiinsa. Jatkuvan keikkailun myötä tiiviiksi yksiköksi hioutuneen Timo Lassy Bandin riveissä nähdään tenorisaksofonisti Lassyn ohella wurlitzer-pianoa soittava Georgios Kontrafouris, basisti Antti Lötjönen, rumpali Teppo Mäkynen ja perkussionisti Abdissa Assefa.

TIMO LASSY BAND
Timo Lassy, tenorisaksofoni
Georgios Kontrafouris, wurlitzer-piano
Antti Lötjönen, basso
Teppo Mäkynen, rummut
Abdissa Assefa, lyömäsoittimet

Liput 17,50 € – 28,50 €, ennakot Tiketti

http://timolassy.com
http://facebook.com/timolassy
http://instagram.com/timolassy

#LoveBullet

kotka

Il Mondo di Karri with Mauro Verrone,Kairo, kotka7.10. Klo 19:00

keikka

Pianisti Karri Luhtala jatkaa kansainvälistä kiertuettaan Il Mondo di Karri, Karrin maailma. Tällä kertaa hän tuo Suomeen ryhmän italialaisia jazzmuusikoita. Mm. saksofonisti Mauro Verrone on edesmenneen legendaarisen Massimo Urbanin oppilaita ja kuului hänen lähipiiriinsä. Verrone ja bändin muut jäsenet ovat tunnettuja pitkän linjan jazzmuusikoita Roomassa. Yhtye esittää jazzstandardien lisäksi myös omia sävellyksiään.

Karri Luhtala - piano
Mauro Verrone - saksofoni
Stefano Cantarano - kontrabasso
Massimiliano De Lucia - rummut

turku

WEDNESDAY JAZZ SOCIAL,Jazzklubi Monk, turku7.10. Klo 20:00

Kalakaverit

WEDNESDAY JAZZ SOCIAL

KALAKAVERIT (20:00)

Akusti Turtonen voc/banjo, Mikko Hellström voc/b

Soittaa rakkaudesta kalastukseen!


Ovet auki klo 19.30, Liput keikalle 4 € ovelta, ennakot Tictedistä

21.30 open jam session, vapaa pääsy

Jameissa mukana mm. Ville Vihko ja Oskar Suksi

Vapaat äänet: Dominique Pifarély soolo,Turun seudun musiikkiopisto, turku7.10. Klo 19:00

Dominique Pifarély (www)

keikka

Vapaat äänet -kiertueella uuden soololevynsä materiaalia esittävä ranskalaisviulisti Dominique Pifarély saapuu Turun seudun musiikkiopistoon keskiviikkona 7.10.

Syksyn 2015 Vapaat äänet -kiertue on ranskalaisen improvisoidun musiikin juhlaa, kun arvostettu viulutaiteilija Dominique Pifarély kiertää Suomea peräti neljäntoista esiintymisen mittaisella kiertueella. Artistin Suomen-vierailu sattuu oivaan aikaan, sillä hän julkaisi juuri uutuusalbuminsa Time Before and Time After jazzin ja klassisen nykymusiikin arvostetuimpiin tekijöihin lukeutuvan müncheniläisen ECM-levymerkin kautta. Pifarélyn uutuuslevy on kiehtova matka syvälle improvisoidun musiikin maailmaan kauas viulunsoiton konventioista.

Turun seudun musiikkiopisto
Mestarinkatu 2, 20810 Turku

Lippujen hinnat 10 €