Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 8.10.

helsinki

Alice Ricciardi (ITA),Koko Jazz Club, helsinki8.10. Klo 21:00

keikka

Alice Ricciardi (ITA) julkaisi toisen albuminsa ”Optics”. Hienosti maailmalla menestynyt laulajatar nojaa tuotannossaan suureen amerikalaiseen laulukirjaan tuoden omia mausteitaan eurooppalaissta musiikkikulttuurista.

Koko Jazz Clubilla Ricciardi esiintyy pianisti Pietro Lussun (ITA) , basisti Ville Herralan ja rumpali Teppo Mäkysen seurassa. Luvassa uusia tuulahduksia vokaalijazzin ystäville, ja on upeaa nähdä Pietro Lussun pianismia tämän tähtikvartetin harmonisaattorina!

Liput 20/15 €

Zazambor goes Swing – The Music of Sampo Kasurinen,Musiikkitalo, Black Box, helsinki8.10. Klo 19:00

keikka

Saksofonisti Sampo Kasurisen A-tutkintokonsertissa kysytään "Mitä jos?".

Mitä jos swing-musiikki olisikin kehittynyt aivan toiseen suuntaan ja ottanut vaikutteensa oman aikansa musiikin sävelkielestä? Tätä prosessia on osaltaan katalysoimassa loistava nykyhaitaristi Harri Kuusijärvi, joka on soittimineen swing-yhtyeessä kuin täysin toiselta planeetalta.

Sampo Kasurinen, puupuhaltimet
Harri Kuusijärvi, harmonikka
Eero Tikkanen , basso
Tuomas Timonen, rummut

Liput: 17,50/11,50/6,50 € (Lippupalvelu), 15/10/5 € (Musiikkitalo)

pori

Vapaat äänet: Dominique Pifarély soolo,Porin pääkirjasto / Validi Karkia -klubi, pori8.10. Klo 19:00

Dominique Pifarély (www)

keikka

Vapaat äänet -kiertueella uuden soololevynsä materiaalia esittävä ranskalaisviulisti Dominique Pifarély saapuu Porin pääkirjatsoon torstaina 8.10.

Syksyn 2015 Vapaat äänet -kiertue on ranskalaisen improvisoidun musiikin juhlaa, kun arvostettu viulutaiteilija Dominique Pifarély kiertää Suomea peräti neljäntoista esiintymisen mittaisella kiertueella. Artistin Suomen-vierailu sattuu oivaan aikaan, sillä hän julkaisi juuri uutuusalbuminsa Time Before and Time After jazzin ja klassisen nykymusiikin arvostetuimpiin tekijöihin lukeutuvan müncheniläisen ECM-levymerkin kautta. Pifarélyn uutuuslevy on kiehtova matka syvälle improvisoidun musiikin maailmaan kauas viulunsoiton konventioista.

Lippujen hinta 10 € 

Porin pääkirjato
Gallen-Kallenlankatu 12
Lisätietoja: Validi Karkia /Jyrki Laiho 044-5060773