Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Maanantai 12.10.

helsinki

Koko Loft: Röd/Blå (FIN/SWE),Koko Jazz Club, helsinki12.10. Klo 19:00

keikka

Syksyn ainoassa Koko Loft -konsertissa saamme kuulla vapaamman ilmaisun skandinaavista parhaimmistoa suomalais-ruotsalaisin voimin!

Broo/Innanen/Riippa/Rissanen/Tuppurainen (SWE/FIN)

Magnus Broo / Trumpetti
Mikko Innanen / Saksofoni
Joonas Riippa / Rummut
Aki Rissanen / Kosketinsoittimet
Pekka Tuppurainen / Elektroniikka

Magnus Broon tähdittämä SWE/FIN-kvintetti juhlistaa neljän albumin kokoelman julkaisua, jolla kaikki mainitut muusikot vaikuttavat eri kokoonpanoissa.

Ovet auki klo 18

Liput 15 / 10 €

Italian Jazz on the Road: Lala & Sade ja Mario Nappi Trio,Arabiasali, Metropolia, helsinki12.10. Klo 19:00

keikka

Lala & Sade Lala & Sade on kahden jazzia, improvisaatiota ja lauluja rakastavan taiteilijan pienimuotoinen ja kotoinen, mutta väkevä projekti. Duo on julkaissut kaksi levyä, "Pure Songs" ja "Anche le Briciole hanno un sapore..." (Murutkin voivat olla maukkaita), jotka ovat saaneet lämpimän vastaanoton. Euroopan-kiertueella Lala & Sade esittää omaa tuotantoaan. He jakavat yleisön kanssa tarinansa, maailmansa ja "murunsa" laulaen italiaksi, englanniksi ja sisiliaksi.

2. Mario Nappi Trio Raikkaita näkemyksiä, uusia soundeja. Mario Nappi Trio tuo afroamerikkalaisen jazzin improvisaatioperinteen omaan aikaamme spontaanilla ja kypsällä tavalla. Saumattomasti yhteen hengittävän trion sävellyksissä kuuluvat myöhäisromanttiset sävyt ja muusikkojen yhteinen eurooppalainen identiteetti, joita napolilaiset vaikutteet värittävät. Yhtye on palkittu muun muassa European Jazz Contestissa Maastrichtissa 2013.

Italian Jazz on the Road -kiertue tuo kahdeksan jazzyhtyettä ja 40 nuorta muusikkoa viiteen Euroopan kaupunkiin. Helsinkiin ja Metropoliaan kiertue saapuu lokakuussa. Konsertit esittelevät monipuolisesti uutta italialaista jazzmusiikkia ja sen nuoria tekijöitä.

Lala & Sade
Laura Lala, laulu
Sade Mangiaracina, piano

Mario Nappi Trio
Mario Nappi, piano
Corrado Cirillo, basso
Luca Mignano, rummut

kerava

Vapaat äänet: Dominique Pifarély soolo,vapaaehtoisen Hyvinvointityön keskus, kerava12.10. Klo 19:00

Dominique Pifarély (www)

keikka

Vapaat äänet -kiertueella uuden soololevynsä materiaalia esittävä ranskalaisviulisti Dominique Pifarély saapuu Keravalle maanantaina 12.10. Kerava Jazzin järjestämä konsertti Vapaaehtoisessa hyvinvointityön keskuksessa alkaa klo 19:00.

Syksyn 2015 Vapaat äänet -kiertue on ranskalaisen improvisoidun musiikin juhlaa, kun arvostettu viulutaiteilija Dominique Pifarély kiertää Suomea peräti neljäntoista esiintymisen mittaisella kiertueella. Artistin Suomen-vierailu sattuu oivaan aikaan, sillä hän julkaisi juuri uutuusalbuminsa Time Before and Time After jazzin ja klassisen nykymusiikin arvostetuimpiin tekijöihin lukeutuvan müncheniläisen ECM-levymerkin kautta. Pifarélyn uutuuslevy on kiehtova matka syvälle improvisoidun musiikin maailmaan kauas viulunsoiton konventioista.

Osoite: Alekis Kiven tie 19, 04200 Kerava
Liput 15 € / 10 € / 
järj. Kerava Jazz ry
http://personal.inet.fi/yhdistys/keravajazz/