Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jyväskylä Big Band & J.K.L.,Siltasali, jyväskylä11.10. Klo 18:00

Jyväskylä Big Band (www)

keikka

Jyväskylä Big Band & Jorma Kalevi Louhivuori (trumpetti)
Liput: 15/10€
Ennakkoliput: Tiketti.fi (Hinta toimituskuluineen alkaen 15/10€)

Jyväskylä Big Band saa solistivieraakseen trumpetisti Jorma Kalevi Louhivuoren (J.K.L.) 11.10.2015 Siltasalissa. Konsertissa kuullaan Louhivuoren sävellyksiä big bandille sovitettuina. Konsertin johtaa Ilkka Mäkitalo. Sävellyksiinsä jyväskyläläislähtöinen virtuoosi J.K.L. taikoo soittimestaan monipuolisia sävyjä ja tunnelmia.

Jyväskylässä pidettävä konsertti valmistaa koko poppoon Lontoon matkalle. Jyväskylä Big Band lähtee viemään keskisuomalaista big band -musiikkia Lontooseen 13.-17.10.2015. JBB esiintyy samalla ohjelmistolla The Spice of Life -klubilla 15.10.2015.

Trumpetisti Jorma Kalevi Louhivuori (s. 1984) on tuttu nimi jazzin ystäville mm. Sun Trio, Big Blue ja Ricky Tick Big Band -yhtyeistä. Avarakatseinen ja monipuolinen muusikko on toiminut liiderinä myös debyyttinsä legendaarisella Blue Note -levymerkillä julkaisseessa The Northern Governorsissa sekä UMOnkin kanssa esiintyneen laulaja-lauluntekijä Yonan Liikkuvat Pilvet -orkesterissa. Trumpetinsoiton lisäksi Louhivuori myös säveltää, sovittaa, tuottaa ja laulaa. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä mm. sellaisten jazz-suuruuksien kuin Sean Jonesin, Bob Mintzerin ja Dave Liebmanin kanssa sekä julkaista viisi albumia italialais-amerikkalaiselle CAM Jazz -levy-yhtiölle.

Jyväskylä Big Band on tunnettu suomalaisen uuden musiikin tulkitsijana ja edistäjänä. Jyväskylä Big Bandin konsertti jatkaa suomalaisten sekä erityisesti keskisuomalaisten säveltäjien yhteistyötä, joka on jatkunut aktiivisena jo vuodesta 1998 lähtien. JBB seilaa suvereenisti myös big band– ja maailmanmusiikista salsaan ja souliin, kouluttaa ja
keikkailee myös kansainvälisesti ja on kasvattanut melkoisen määrän muusikkoja yli 30 vuoden aikana. Kapellimestari Ilkka Mäkitalo on luotsannut bändiä vuodesta 1995.

Lisätietoja:
www.jklmusic.fi/
www.facebook.com/JyvaskylaBigBand
www.jyvaskylabigband.com

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.