Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Panu Savolainen Toivo feat. Yona,TTT-klubi, Tampereen Työväen Teatteri, tampere3.10. Klo 22:00

keikka

Tänä syksynä tulee kuluneeksi 100 vuotta mestarisäveltäjä Toivo Kärjen syntymästä. Sen kunniaksi koko kansan sydämet valloittaneet, unohtumattomat kappaleet puhaltaa eloon Suomi-jazzin tyylitaituri Panu Savolainen tuoreilla sovituksillaan. Luvassa on nostalgista, viihdyttävää ja vauhdikastakin ohjelmistoa!

Pori Jazzin Vuoden taitelijaksikin valittu Panu Savolainen ei ole ensi kertaa yhdistämässä iskelmän ja jazzin maailmoja, sillä hänen johtamansa HERD-yhtye hurmasi jo pari vuotta sitten TTT-Klubin yleisön versioimalla Laila Kinnusta Jazzbasilli-konsertissa.

Savolaisen uudessa Toivo-kokoonpanossa ovat mukana kitaristi Teemu Viinikainen ja basisti Jori Huhtala, molemmat elegantista ilmaisustaan tunnettuja muusikoita. Sokerina pohjalla laulaa Yona, jota osuvampaa solistia tällaiseen tyylirajat ylittävään produktioon saa hakea. Umpimusikaalinen Yona liikkuu luontevasti niin tangon, foxin, laulelman kuin jazzin sävelkuluissa.

Miltä mahtavat kuulostaa Toivo Kärjen ikivihreistä vaikkapa "Onni, jonka annoin pois", "Kulkurin iltatähti", "Siks oon mä suruinen" tai "Lentävä kalakukko" uudelleen upeasti tulkittuina? Se selviää tässä mestarisäveltäjän muistoa kunnioittavassa elävän musiikin illassa!

Panu Savolainen, vibrafoni
Teemu Viinikainen, kitara
Jori Huhtala, kontrabasso
Yona, laulu

Show klo 22, ovet klo 21.30.

Liput 15/12 €

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.