Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tineke Postma Quartet @ Salo International Jazzfestival,Rikala Bar & Grill, salo2.10. Klo 21:00

Tineke Postma Quartet (www)

keikka

Tineke Postma on kansainvälisesti tunnustettu jazz-saksofonisti ja säveltäjä, joka asuu Amsterdamissa ja New Yorkissa. Hän edustaa eurooppalaisen jazzin uutta sukupolvea. Hänen viimeisin cd:nsä Dawn Of Light (Tineke Postma Quartet featuring Esperanza Spalding) julkaistiin vuonna 2011 maailmanlaajuisesti ja on saanut erinomaiset arviot. Postma on työskennellyt mm. Wayne Shorterin ja David Liebmanin kanssa.

Tineke Postma Quartet on perustettu vuonna 2005

The Guardian (UK): "Mielikuvituksellista, nykyaikaista jazzin A-ryhmää.”

Tineke Postma (sax)
Marc van Roon (keyb)
Frans van der Hoeven (bass)
Martijn Vink (drs)

 

 

Keikat samana päivänä kaupungissa salo

TM3 @ Salo International JazzfestivalRikala Bar&Grill, salo2.10. Klo 19:00

TM3 (www)

keikka

Trio ilman harmoniasoitinta antaa soittajille vapautta, mutta vaatii samalla vastuuta. TM3 on trio, jonka ilmaisu perustuu keskinäiseen vapauteen ja yksilölliseen vastuunottoon. Musiikki saa löytää uusia suuntia ja hengittää vapaasti. Käsittelyn kohteena ovat Mäkysen originaalisävellykset ja myös vähemmän tunnetut standardisävelmät.

Teppo Mäkynen on salolaislähtöinen muusikko, jonka musiikki ja rummut ovat valinneet palvelijakseen. Dynaamisuus ja herkeämätön svengi ovat Mäkysen tavaramerkkejä. Jukka Perko on maamme valovoimaisin alttosaksofonisti, ahkera ajattelija ja väsymätön visionääri. Antti Lötjönen on tarkka, svengaava ja kauniin oman äänensä löytänyt merkittävä kontrabasisti. Hän on maamme ylivoimaisesti käytetyin kontrabasisti, jonka musikaalisuus nostaa aina muut soittajat uudelle korkeammalle tasolle.

Teppo Mäkynen (drs)
Jukka Perko (sax)
Antti Lötjönen (bass)