Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 28.5.

helsinki

We Jazz: Uusi Aika / Östersundom,Östersundomin kirkko, helsinki28.5. Klo 16:00

Uusi Aika

keikka
We Jazzin järjestämä pääsymaksuton keikkasarja huipentuu lauantaina 28.5. Östersundomin kirkkoon. Iltapäiväkonsertissa nähdään puhallinsoittaja Otto Eskelisen meditatiivinen yhtye Uusi Aika, joka esittää pian We Jazz -levymerkillä julkaistavan albuminsa musiikkia. Esitys on osa We Jazzin toteuttamaa tapahtumasarjaa, jossa helsinkiläisille on esitelty elävää jazzmusiikkia kussakin kaupungin kahdeksasta suurpiiristä.
 
Otto Eskelinen tunnetaan persoonallisena perinnehuilujen taitajana, joka on tullut myös tutuksi mm. Joose Keskitalon yhtyeestä ja Mystic Revelation Of Teppo Repo -kokoonpanon riveistä. Omissa sävellyksissään Eskelinen yhdistelee vaikutteita niin kansanmusiikista, japanilaisesta estetiikasta, 1900-luvun alun taidemusiikista kuin jazzin perinteistä. Inspiraation lähteiksi Eskelinen mainitsee sellaiset jazzin suuruudet kuten Lester Youngin ja Jan Garbarekin.
 
Keikasta toteutetaan myös videotallenne elokuvaohjaaja Petri Luukkaisen toimesta.
 
UUSI AIKA
Otto Eskelinen; alttosaksofoni & bambuhuilut / Johannes Sarjasto, koskettimet & haitari / Tapani Varis; kontrabasso & puuhuilu / Amanda Blomqvist, lyömäsoittimet & laulu
 
Yhteistyössä Helsingin kaupunki ja Musiikin Edistämissäätiö.

kokkola

Charlotta Kerbs & Söderbacka-Matikainen Duo,ELive Jazz Lounge / Kauppakeskus Chydenia, kokkola28.5. Klo 18:00

Martin Söderbacka

Eevalotta Matikainen

Charlotta Kerbs

keikka

DOORS OPEN 15:00

SHOWTIME 18:00

LIPUT: 15€/10€

ELIVE JAZZ LOUNGE avataan Kauppakeskus Chydeniaan! Livejazzia, pientä syötävää ja herkullisia juomia tarjolla joka viikko torstaista lauantaihin koko toukokuun ajan. Tarjoiluista vastaa Kruununvoudintalo by Gastro Kettu.

Charlotta Kerbs on monipuolinen, vahva ja sielukas laulaja joka työskentelee aktiivisesti useissa eri bändeissä. Keväällä 2020 hän julkaisi debyytti-EP:n Stardust omalla materiaalillaan.

Yhdessä jazzyhtye Söderbacka-Matikainen Duon kanssa trio tarjoaa svengaavaa jazzmusiikkia ja sielukkaita tulkintoja mm. jazzstandardeista ja laulujazzin huipuilta. Lisäksi kuullaan Charlotan omia kappaleita jonka sanoitukset ulottuvat sydämeen ja sieluun sekoitettuna soulin ja jazzin mausteilla.

Konsertti on osa ELive Jazz Club toimintaa jota tukevat Svenska Kulturfonden ja Kokkolan Kaupunki.

Charlotta Kerbs – laulu
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso