Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 4.5.

espoo

UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Emma Salokoski: Jazztasting,Sellosali, espoo4.5. Klo 13:00

Kesto 1 h
Kieli: suomi ja ruotsi
Vapaa pääsy
Sellosalin ovet avataan 30 min ennen esityksen alkua

UMO Helsinki Jazz Orchestran Jazztastingissä makustellaan sinisiä säveliä, ällömakeaa groovea ja karvaita klassikoita! Jazzpoliisiin et näissä pippaloissa törmää, joten kaikki voivat maistella jatsia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti. 100-prosenttisesti musiikillinen tasting aloitetaan kevyistä sävyistä siirtyen tahdikkaasti kohti voimakkaampia makuja. Höristä korvia näytteiden välissä aistien neutralisoimiseksi ja nauti jatsia vain kohtuudella.

Orkesteria tastingissä luotsaa kapellimestari Ville Vannemaa ja juontajana toimii Emma Salokoski, joka luonnollisesti tulee säväyttämään myös laululahjallaan! Tasting-menun kantavana teemana on big band -musiikin sovitukselliset keinot, jota lähestytään mm. Duke Ellingtonin, Count Basien ja Thad Jonesin biisien kautta. Tastingissä tulevat tutuiksi musiikin moninaiset termit ja käsitteet kuten improvisointi, teemat ja dynamiikka. Konsertti juonnetaan ruotsiksi ja suomeksi.

oulu

OMJ Jazz & Etno: Susanna Aleksandra Quartet,RioLive, oulu4.5. Klo 19:00

keikka
Jazzliiton kiertue
SUSANNA ALEKSANDRA QUARTET
Ke 4.5. klo 19
RioLive (Hallituskatu 11)
Liput 20/11/8 €
Jazz-20 ry:n jäsenet 11 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.
 
Ikäraja: K18
 
Teatteri Rion eteispalvelumaksu on 3 €
 
Ylistetty lauluntekijä ja karismaattinen laulaja Susanna Aleksandra aloitti yhteistyön pianisti Joonas Haaviston kanssa vuonna 2018. Jaettu näkemys musiikin kerroksisuudesta, vahvasta tunnelatauksesta ja tarinallisuudesta nykyjazzin muodossa synnytti viime keväänä Japanissa ensin julkaistun Souls Of The Night -albumin. Levy julkaistiin Suomessa nimellä The Siren, ja se on kirvoittanut hyviä arvioita kansainvälisissä jazzmedioissa. Susanna viimeistelee parhaillaan maisterintutkintoaan Sibelius-Akatemiassa professori Jukkis Uotilan ja tohtori Aija Puurtisen johdolla. Vuonna 2020 hän oli stipendiaatissa Yhdysvalloissa USC Thornton School of Musicissa, jossa hänen opettajinaan toimivat mm. kaksinkertainen Grammy-ehdokas, jazzlaulaja Sara Gazarek ja Grammy-voittaja Bob Mintzer.
 
Susanna Aleksandra | laulu
Joonas Haavisto | piano
Joonas Tuuri | basso
Ville Pynssi | rummut
 
Tuotanto: Oulun musiikkijuhlasäätiö
OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.
 
Yhteistyössä
Jazz-20 ry
Suomen Jazzliitto
 
Konsertissa noudatetaan viranomaisten ohjeita terveysturvallisuudesta. Ajankohtaisista ohjeista tiedotetaan lähempänä konserttipäivää Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.