Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

OMJ Jazz & Etno 2021: MIKKO INNANEN AUTONOMUS,Oulun teatteri, Ravintola Vänmanni, oulu17.11. Klo 19:00

Mikko Innanen

Jazzin Itsehallintomalli Vapaat äänet -kiertueella (www)

keikka

Jazzliiton yhteistutantokiertue
MIKKO INNANEN AUTONOMUS
Ke 17.11. klo 19
Oulun teatteri, Ravintola Vänmanni (Kaarlenväylä 2)
Liput 20/11/8 € 
Jazz-20 ry:n jäsenet 11 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.

Saksofonisti Mikko Innasen Autonomus on sekä nelihenkinen yhtye, sävellyssarja että musiikillinen filosofia. Pohjoismaisista huippusoittajista koostuva kvartetti tutkii ja tulkitsee Innasen sävellyksiä nimensä mukaisesti itseohjautuvasti ja joka esityskerralla eri tavalla. Innanen sävelsi ohjelmiston 40 teosta talvella 2018-19. Sävellykset ovat päiväkirjamaisia. Johtoajatuksena oli ottaa vastaan musiikillisia ideoita sellaisina kuin ne tulevat ja pyrkiä kirjaamaan ne ylös liikaa miettimättä ja arvottamatta. 

Mikko Innanen (s. 1978 Lapinjärvellä) on luonut mittavan kansainvälisen uran saksofonistina, säveltäjänä, yhtyeenjohtajana ja solistina. Hänen muista kokoonpanoistaan mainittakoon Mikko Innanen 10+, Mikko Innanen & Innkvisitio, Gourmet, PLOP ja Innanen/Pasborg/Piromalli. Innanen sai Jazzliiton Yrjö-palkinnon 2008. Kvartetin muut jäsenet, norjalaispianisti Håvard Wiik, basisti Antti Lötjönen ja tanskalaisrumpali Peter Bruun ovat kaikki vahvoja ja persoonallisia muusikoita, jotka omalla tulkinnallaan auttavat viemään Innasen moni-ilmeiset ja -tulkintaiset sävellykset uusiin, ennenkuulumattomiin äänimaailmoihin. 

Fiasko Records julkaisi kolmois-CD:n ”Mikko Innanen Autonomus: I-XXX” marraskuussa 2019. 

Mikko Innanen  | altto-, sopranino- ja baritonisaksofoni
Håvard Wiik  | piano
Antti Lötjönen | basso
Peter Bruun  | rummut

Tuotanto: Oulun musiikkijuhlasäätiö 
OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.

Yhteistyössä
Jazz-20 ry
Suomen Jazzliitto

Keikat samana päivänä kaupungissa oulu

Ei muita keikkoja.