Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Monday Jazz Happening: Ilkka Arola Sound Tagine,Rica Bar, turku8.11. Klo 19:00

Trumpetisti-säveltäjä Ilkka Arolan yhtye Ilkka Arola Sound Tagine soittaa elokuvallista seikkailumusiikkia synnyttäen sävyrikkaan sekoituksen folk- ja jazz-ilmaisua höystettynä monitasoisilla rytmeillä ja äänimaisemilla. Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan musiikilliset mausteet ovat erityisen vahvasti esillä bändin musiikissa. Bändiliideri Arola soittaa erityistä neliventtiilistä Quartertone-trumpettia, joka mahdollistaa Lähi-Idän rikkaiden melodisten sävyjen käytön.
 
Ilkka Arola Sound Tagine on kokenut muodonmuutoksen vuonna 2019 julkaistun Land Ahead! -levyn jälkeen, ja uudistunut yhtye tarjoilee entistä sähköisempää Lähi-Idän tanssilattia- ja psykedeliasoundia tuttujen akustisten soitinvärien rinnalle. Suomalaisen rytmimusiikin eri laidoilta yhteen kerätyt bändin huippumuusikot pursuavat ilmaisuenergiaa ja nauttivat toistensa kanssa soittamisesta tarjoten intensiivisen konserttielämyksen täynnä tunteikasta soittoa ja koukuttavia rytmikudoksia.
 
Ilkka Arola - trumpetti, saz
Topi Korhonen - sähkökitara, oud
Esko Grundström - basso, syntetisaattorit
Juuso Hannukainen - perkussiot
Okko Saastamoinen - rummut
 
Ilkka Arola Sound Tagine esiintyy klo 19, ja keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset. Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, joka käynnistää jo 16. kautensa. Tänä vuonna mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia ravintolarajoituksia ja hygieniasuosituksia.

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.