Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 10.9.

pori

PERUTTU / CANCELLED: Jazzliiton levynjulkaisukiertueella: JAF Trio // Kari Ikonen: Impressions, Improvisations & Compositions,Validi Karkia -klubi, pori10.9. Klo 18:00

keikka

Validi Karkia -klubi,
showtime 18:00, ovet 17.30
Liput 25€

Jazzliiton tuplakiertueella tuplaten levynjulkaisuja: 

Kari Ikonen Impressions, Improvisations and Compositions 
Kari Ikonen – soolopiano

Pianisti-säveltäjä Kari Ikosen soolopianorepertuaari Impressions, Improvisations & Compositions julkaistaan 28. elokuuta levyn muodossa saksalaisella Ozella Musicilla. Nimensä mukaisesti Kandinsky-vaikutteisen albumin musiikki koostuu Ikosen sävellyksistä ja improvisaatioista, joissa soi laajasti pianon koko sointikirjo, preparointeineen ja erikoistekniikoineen.

https://kariikonen.com/kari-ikonen-solo/

JAF Trio (FI/DK)
Adele Sauros – tenori- ja sopraanosaksofoni
Joonas Tuuri – kontrabasso
Frederik Emil Bülow – rummut

Saksofonisti Adele Saurosin, kontrabasisti Joonas Tuurin ja tanskalaisrumpali Frederik Emil Bülowin muodostama trio tunnetaan mainiona live-yhtyeenä. Kolmikon melodisessa musiikissa ja esiintymisessä on vapautta, joka antaa yhtyeen jokaisen jäsenen luovuudelle tilaa nostaen esille kunkin soittajan vahvuudet.Kotimainen We Jazz Records julkaisi JAF Trion debyyttilevyn heinäkuussa 2020.

https://www.frederikbulow.com/music 

tampere

Maan tila + Maja Mannila Trio,G Livelab Tampere, tampere10.9. Klo 19:00

Maan Tila

Maja Mannila Trio

Liput 25 €
Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Nuoret ja nousevat jazztähdet näyttävät kyntensä, kun Maan tila ja Maja Mannila Trio esiintyvät G Livelabissa 10.9.

Maan Tila on uusi kvintetti Helsingistä. Vibrafonisti/säveltäjä Mikko Antilan johtama yhtye koostuu trumpetin ja tenorisaksofonin lämpimästä yhteissoinnista yhdistettynä kevyeen, pianottomaan rytmisektioon. Kvintetin sointiväri on täyteläinen, kirkas ja eloisa. "Yritän säveltää joka päivä", Antila sanoo. "Tai yleensä sävellän joka tapauksessa, halusin tai en. Puran joka päivä kokemiani tunteita musiikkiin. Koen, että saan näin varsinkin negatiiviset tunteet käännettyä positiiviseksi vuodattamalla ne ensin säveliksi ja sävelet taas muusikoiden tulkittavaksi ja kuuntelijoille kuultavaksi. Jokaisella sävellyksellä on oma kaunis hetkensä, missä se on muodostunut. Pyrin kertomaan sen aina yhtyeen jäsenille, ja kvintetin tulkinta rakentuu sen varaan."

Tomi Nikku - trumpetti
Casimir Ekman - saksofoni
Mikko Antila - vibrafoni
Antti Ahoniemi - basso
Mooses Kuloniemi – rummut

Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus r'n'b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa. Tulevaisuudessa Mannila tähtää levyttämiseen ja kansainväliseen keikkailuun sekä yhtyeen kanssa että sooloartistina. Maja on noteerattu englantilaisen rumpali Richard Spavenin ja laulaja Anthony Strongin toimesta, jotka ovat pyytäneet Majaa esiintymään kanssaan. Hän myös soittaa koskettimia ja laulaa nuoressa nousevassa Peela-yhtyeessä. Maja Mannila Groupissa Mannilan kanssa musisoivat Severi Sorjonen (rummut) ja Johannes Granroth (basso).